MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CEO KABİN MEMURLUĞUNA SOYUNDU
Havacılık Haberleri
29 Eylül 2023 Cuma 08:49

CEO KABİN MEMURLUĞUNA SOYUNDU

Kanada merkezli Westjet'in CEO'su Alexis von Hoensbroech, sabah erken saatlerinde bir uçuşta kabin memurunun yerine geçerek yolculara içecek servisi yaptı

Kanada'nın ikinci büyük havayolu şirketi WestJet'in CEO'su Alexis von Hoensbroech, rutin bir uçuşta kabin memuru olarak görev yaptı. Alexis von Hoensbroech, konuklara içecek servisi yaparak, sohbet ederek ve kabin ekibine minnettarlığını göstererek örnek bir liderlik sergiledi.

Von Hoensbroech'in bu faaliyeti, Lufthansa'dan Jens Ritter ve KLM'den Marjan Rintel gibi yolcuyla birebir ilişki kuran personelin karşılaştığı zorlukları anlamayı ve yolcu deneyimlerini iyileştirmeyi amaçlayan üst düzey havayolu CEO'ları arasındaki trendin bir parçası.

WestJet CEO'su Alexis von Hoensbroech de sabahın erken saatlerinde Calgary Ottawa Uluslararası Havaalanı'na yapılan uçuşta konuklara içecek servisi yaptı. Hoensbroech, çalışmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "İşimi seviyorum. WestJet uçuşlarımızda hizmet sırasında harika ekibimizi desteklemek ve misafirlerimizle sohbet etmek her zaman eğlencelidir. Tıpkı bu sabah WS611'de olduğu gibi..." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule