MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BOMBARDIMANDA YARALANDI
Dünyadan
25 Aralık 2022 Pazar 10:20

BOMBARDIMANDA YARALANDI

Ukrayna Ordusunun düzenlediği bombardıman sırasında Donetsk'te yaralanan eski Roscosmos (Rusya Federal Uzay Ajansı) Başkanı Rogozin, Moskova'da hastaneye kaldırıldı

Ukrayna ordusunun Donetsk’e düzenlediği bombardımanda sırtından yaralanan eski Roscosmos Başkanı Dmitriy Rogozin’in Moskova Bölgesi’ndeki bir hastaneye götürüldüğü bildirildi.

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) eski başkanı Dmitriy Rogozin’in yardımcısı Dmitriy Strugovets, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri'nin Donetsk kentinde bir oteli bombaladığı sırada yaralanan Rogozin’in Moskova Bölgesi’ndeki bir hastaneye getirildiğini ve birkaç gün içinde ameliyat edileceğini belirtti.

Sputnik haberine göre, “Donetsk'teki bombardıman sırasında yaralanan Dmitriy Rogozin ve diğer iki askeri danışman, Moskova bölgesinde yer alan hastanelere ulaştırıldı” diyen Strugovets, Rogozin’in sırtına saplanan şarapnel parçasını çıkarılması için birkaç gün içinde ameliyat edileceği bilgisini verdi.

Strugovets ayrıca ameliyattan önce bombardımanda hayatını kaybeden yardımcısı Mihail Bridasov’un cenazesine katılmayı planladığını da sözlerine ekledi.

Bombardımanda yaralanan ve durumu ağır olan iki askeri danışmanın Donetsk’teki hastanede tedavi altına alındığı, diğer bir yaralının ise Rostov-na-Donu kentinde bir hastaneye nakledildiği öğrenildi.

Rogozin, ekibindeki diğer askeri danışmanlarla birlikte kaldığı otelde bir çalışma toplantısı yaptığı sırada Ukrayna Silahlı Kuvvetlerinin bombardımanı sonucu sırtından yaralanmıştı.

Kaynak: Sputnik

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule