MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BAYCAN ELEKTRİK HEDEF BÜYÜTTÜ
Havacılık Haberleri
15 Haziran 2023 Perşembe 13:26

BAYCAN ELEKTRİK HEDEF BÜYÜTTÜ

Havacılık ve Savunma Sanayiine kablo donanımı üreten Baycan Elektrik yeni yatırımlarıyla hedef büyütürken katılacağı IDEF’23 Fuarı’nda Havacılık ve Savunma Sanayi için sağladığı standartları ve uygulamaları ziyaretçilerle buluşturacak

Erdoğan Kılıç tarafından 1967 yılında, temelleri atılan Baycan Elektrik AŞ., İstanbul’da 20 kişilik bir atölyede Arçelik’e sertifikalı bir tedarikçi olarak çalışmalarına başladı. Daha sonra 1987 yılında günümüzde faaliyetlerini sürdürmeye devam ettiği Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan 7.500 metrekarelik tesisine taşındı.

Müşterilerine sunduğu hizmetlerin başında kablo donanımı; deneyimli AR-GE ve ÜR-GE ekibinden tasarım desteği, prototip üretimi, elektrik, elektronik ve plastik parçaların montajı ve test süreçleri bulunuyor.

Baycan Elektrik Genel Müdürü Engin Yılmaz, havacılık ve savunma sanayi sektöründe yer almak için üç yıl önce çalışmaya başladıkları belirterek “AS 9100 sertifikamız ile Milli Savunma Bakanlığı tarafından onaylı Havacılık ve Savunma Sanayi tedarikçisi olarak sektörde yerimizi aldık. Türkiye’de 50 yılın üstünde kablo donanımı tecrübesi ile Havacılık ve Savunma Sanayi atılımı gerçekleştiren ilk firma olduğumuzu söyleyebiliriz” dedi.

Hedeflerinin kısa sürede Havacılık ve Savunma Sanayi’nin kablo donanım sektöründe tercih edilen tedarikçi partner firması olmak olduğunu söyleyen Engin Yılmaz, “Dijitalleşme kapsamında Endüstri 4.0 modelini temel alan bir işletme olarak makine parkurumuzda bulunan tüm cihazların akıllı donanımlara sahip olması yönünde projelerimiz devam ediyor. 5000 metrekarelik bir alan bünyemize katıldı. Aynı zamanda Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi İmişehir’de 60 bin metrekare açık alan ve 40 bin metrekare kapalı alan yatırımı gerçekleştirdik. Mevcutta TUSAŞ, TEI, Aselsan ve Roketsan gibi Savunma Sanayi’nin önde gelen firmaları ile çalışıyoruz. Koaksiyel kablo, semi-rigid kablolar, askeri standartlara ait konnektör ve terminaller, elektrik ve elektronik teçhizatlar içeren tüm projelere yanıt vermekteyiz” diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule