MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ALİ ŞENHER UNIFREE'YE VEDA ETTİ
Türkiye'den
17 Temmuz 2024 Çarşamba 12:46

ALİ ŞENHER UNIFREE'YE VEDA ETTİ

Unifree CEO'su Ali Şenher, 18 yıl görev yaptığı şirketten ayrılma kararı aldı. Şenher Unifree çalışanlarına veda mesajını iletti

Unifree İcra Kurulu Başkanı ve CEO'su Ali Şenher, görevlerinden ayrılma kararı aldı. Perakende Müdürü olarak başladığı Unifree ailesinde 18 yıl görev yapan Ali Şenher, şirket çalışanlarına bir veda mesajı yayınladı. 

Ali Şenher'in veda mesajı şöyle:

Değerli Arkadaşlarım,

Unifree ailesinde 2006 senesinde parekende müdürü olarak başladığım bu yolda birlikte yaşadığımız deneyimler, başarılar ve zorluklar benim için eşsiz ve unutulmaz anılara dönüştü. Hep birlikte gece gündüz çalışarak bütün zorluklara rağmen, dünyanın en büyük Dutyfree alanını zamanında başarıyla açtık. Bu başarıyı birçok uluslararası ödül ile taçlandırdık.

Her birinizin inancı, aidiyeti ve özverisiyle; şirketimizi ciro, çalışan sayısı, metrekare olarak kârlı bir şekilde 20 kat büyüterek muhteşem başarılara imza attık. Güzide ülkemizin zafer anıtı ve dünyanın gözdesi olan İstanbul havalimanının bir bölümünde görev almak, sizler ile beraber çalışabilmek ve bu başarının bir parçası olabilmek; benim için her zaman büyük gurur kaynağı olmuştur. Hakkı, Adaleti, dürüstlüğü ve verdiğimiz sözleri ön planda tutarak gece gündüz emek vermenin değerini ve bunun büyük ödüllerini keşfettik. En zor anlarda defaten düşüp kalktıktan sonra ; en son nefeste dahi inancımızı yitirmeyerek koşmaya ve hakkı gözetmeye devam ederek; birlik ve beraberlik içinde çalışarak güneşin yine üzerimize nasıl daha güçlü doğduğuna tanıklık ettik.

Bildiğiniz üzere İcra kurulu başkanı ve CEO görevimden ayrılmış bulunuyorum. Özel sebeplerden dolayı almış olduğum ayrılma kararıma anlayış ile destek olan Sayın Bilginer, Sayın Heinemann ve Sayın Üstünkaya ailelerine teşekkür ediyorum….

Bu vedalaşma sadece bir ayrılık değil; yeni bir başlangıçtır. Hiçbir zaman taviz vermeyeceğimiz, değerlerimiz olan hakkaniyet, dürüstlük, adalet ve saygının egemen olduğu yeni hedeflere doğru hiç durmadan çalışarak ilerlemeye devam edeceğim.

Herhangi bir konuda çözüm bulabileceğime inandığınız her durum ya da merak ettiğiniz her konuda; her zaman olduğu gibi lütfen direkt benimle irtibata geçin. Her zaman herkesin hakkını gözetmeye, verilen bütün sözleri yerine getirmeye çabalasam da farkında olmadan yapılan hatalar oldu ise haklarınızı helal ederseniz, işte o zaman huzurla vedalaşmış olurum.

Bu süreçte balayı dahil birçok tatilimizi bölmek zorunda kaldığım halde dahi her  daim güler yüzle yanımda destek olan sevgili eşim Tezcan Hanım’a ve benimle geçirdiği zamanından sürekli fedakârlık etmek zorunda olan oğullarımıza minnettarım.

Bütün iyilik ve güzellikler sizlerle olsun…

İyi ki varsınız,

Selam, Sevgi ve Saygılarımla,

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule