MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UNIFREE'DE ÜST DÜZEY ATAMA
Türkiye'den
16 Temmuz 2024 Salı 16:06

UNIFREE'DE ÜST DÜZEY ATAMA

Unifree Duty Free CEO’luğuna, görevi vekaleten yürüten Korhan Öz atandı. Dr. Zahide Altunbaş Sancak ise Unifree Duty Free Yönetim Kurulu Üyesi oldu

Seyahat perakendesi alanında yarım asırdır faaliyet gösteren Unifree Duty Free CEO’luğuna, görevi Nisan 2024’ten bu yana vekaleten yürüten Korhan Öz asaleten atandı.

30 yılı aşkın iş tecrübesinin yaklaşık 20 yılını perakende sektöründe geçiren Korhan Öz, finans liderliğinin yanı sıra strateji oluşturma ve uygulama, büyüme ve karlılık odaklı çalışmaları, yönetim kurulu üyelikleri ve halka arz gibi pek çok alanda deneyime sahip.  

Öz yeni dönemde Unifree Duty Free’nin seyahat perakendesinde öncü bir rol üstlenmesi ve müşterilerine her daim benzersiz bir alışveriş deneyimi sunması doğrultusundaki çalışmalarına liderlik edecek. 

Dr. Zahide Altunbaş Sancak ise Unifree Duty Free Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.

Hukuk lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde tam burslu olarak tamamlayan Dr. Zahide Altunbaş Sancak, yüksek lisans derecesini Harvard Hukuk Fakültesi’nden aldı. Sancak, doktora eğitimini özel hukuk alanında tamamladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule