MENÜ
İstanbul 22/33
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
A 380 TALİHLİLERİNİN BEKLEDİĞİ GÜN GELDİ
Havacılık Haberleri
19 Ekim 2007 Cuma 14:40

A 380 TALİHLİLERİNİN BEKLEDİĞİ GÜN GELDİ

Dünyanın en büyük yolcu uçağı Airbus 380'in ilk uçuşuna katılmaya hak kazanan üç Türk yolcu, pazartesi günü Singapur'a uçuyor.

 

Türkiye’nin Yenilikçi Gücü Akbank, 2007 yılı Mart ayında müşterilerinin hizmetine sunduğu Axess Wings kredi kartı kullanıcılarından 3 müşterisini dünyanın en büyük uçağı Airbus A380’in ilk uçuşunda ağırlıyor.

 

24 Ekim’de Sinpagur-Sidney arasında gerçekleşecek ilk seferde, yolcular arasında yerini alan 3 talihli Wings kullanıcısı, 22 Ekim Pazartesi günü İstanbul’dan Singapur’a gitmek üzere yola çıkıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 selçuk yurdakul
 1 Kasım 2007 Perşembe 
bu mutluluğu yaşamak için cok cabaladık farklı yollardan bılet bulmak gıdı ınanın tarıfelı sefer olmadıgından sanırım singapur hava yolları bu ucaga ait bilet satısı gercekleştirmedi yada akbank gibi birçok firma ile anlaşıp promosyonel bir uçuştu ekstraları anlaştığı firmalar karşıladı ama netice itibarı ile bilet bulamadık. A380'i ülkemizde ağırlamakta onur vericiydi. pazar arayışıydı belkide bu ama iyi bir tanıtım yaptı airbus firması. bizde kismet diyoruz daha ilerki zamanlara. sağlıcakla.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule