MENÜ
İstanbul 23/34
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVADA DEV İŞBİRLİĞİ
Havacılık Haberleri
18 Ekim 2007 Perşembe 13:50

HAVADA DEV İŞBİRLİĞİ

Air France-KLM ve Delta ortak bir şirket kurma kararı aldı.

Air France-KLM ve Delta Air Lines, Atlantik okyanusunun iki kıyısı için ortak bir şirket kurmak için anlaşma imzaladı. Böylece ABD ve AB arasında imzalanan Open Skies anlaşmasının avantajlarından faydalanılması da bekleniyor. Bunun Atlantik aşırı Air France ve Delta merkezli bütün uçuşlara yapılan ilk uygulama olacağı bildirildi. Aynı zamanda Londra-Heathrow ve ABD arasında her bir uçak şirketinin gerçekleştirdiği bütün uçuşları da kapsayacak. 2010’dan itibaren Avrupa, Akdeniz ve Kuzey Amerika destinasyonlarına yapılan pek çok uçuş, ortak şirketin bir parçası olacak. Böylece bir yılda 1.5 milyar dolarlık gelir elde edilmesi ve gelişimin ikinci aşamasına geçildiğinde ise gelirin 8 milyar dolara çıkması bekleniyor.

 

Hürriyet

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hüseyin
 19 Ekim 2007 Cuma 
Evet, Delta'nın sitesinde bu gayet net belirtilmiş: The joint venture will not lead to the creation of a subsidiary. It will be managed by a steering committee formed by Air France and Delta. http://news.delta.com/article_display.cfm?article_id=10885
 Marc
 19 Ekim 2007 Cuma 
Amma sallama bir haber. Adamlar işbirliğine gidiyor, bizim medyaya "ortak şirket kuracaklar" diye yansıyor. Bir miktar sallama veya yanlış tercüme olmuş gibi.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule