MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
73 YAŞINDAKİ PAM'E YENİ GÖREV
Dünyadan
6 Temmuz 2023 Perşembe 08:37

73 YAŞINDAKİ PAM'E YENİ GÖREV

EasyJet'in 73 yaşındaki kabin memuru Pam Clark, şirkette yeni bir göreve atandı

EasyJet, 73 yaşına gelen kabin memurunu özel bir göreve atadı. Hayallerini 53 yaşında gerçekleştirerek kabin memuru olan Pam Clark, kariyerinde geçen 20 yılın ardından EasyJet'te, 45 yaş üstü işe alımların sorumlusu oldu.

Pam Clark, 20 yıl önce bir EasyJet uçuşuyla Madrid'e uçarken, havayolu şirketinde kabin memuru pozisyonuna başvurmaya karar verdi. O güne dek kuaförlük yapan Pam Clark, başvurusunun kabul edilmesiyle birlikte 53 yaşında bir kabin memuru olarak EasyJet'te işe başladı. Pam Clark, yirmi yıllık görevi boyunca yaklaşık 4 bin 500 uçuşta yaklaşık 800 bin yolcuya hizmet verdi.

Kabin memurluğu eğitimini başarıyla tamamlayan Pam Clark, 20 yıllık kariyeri boyunca da yolculara mükemmel hizmet sundu, başarılı insan ilişkileriyle hep öne çıktı.

Yeni göreviyle 45 yaşüstü işe alımların sorumlusu olan Pam Clark, "EasyJet'te 45 yaş üstü kabin ekibi görevine başvurmayı düşünen herkese tavsiyem, 'bunu mutlaka yapın'. 20 yıl önce bu göreve başvurduğumda, yaşıma rağmen hayat tecrübeme de güvenerek iyi hizmet sunabileceğimi biliyordum. Bugünlerde, hayatında cesur kararlar alarak kariyer değişikliği yapan benim gibi daha fazla meslektaşla tanışıyorum. Korkmayın" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule