MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
11 SAATLİK GERİ DÖNÜŞ
Havacılık Haberleri
3 Temmuz 2024 Çarşamba 12:58

11 SAATLİK GERİ DÖNÜŞ

Hong Kong’a gitmek üzere Londra’dan havalanan British Airways’in Boeing 777 tipi uçağı, teknik sorun nedeniyle Türkmenistan üzerinden Heathrow'a geri döndü. Yolcular 11 saatlik bir yolculuğa katlanmak zorunda kaldı

British Airways'in BA 31 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçağı, Hong Kong uçuşu için Londra Heathrow Havalimanı’ndan kalktı. Uçak, rotanın üçte birini tamamlayarak 35 bin feet irtifada Türkmenistan hava sahasındayken pilotlar, bir teknik sorunla karşılaştı. Bunun üzerine pilotlar geri dönüş kararı aldı.

Uçağın Londra’dan kalkışı ve geri dönüşü, 11 saate yakın bir uçuş süresini buldu. 11 saatlik yolculuğa katlanmak zorunda kalan yolcular bu kadar zaman sonrasında tekrar Londra’da uçaktan indi. Normal koşullarda Londra Hong Kong uçuşunun, 12 saatten fazla sürdüğü kaydedildi.

British Airways tarafından yapılan açıklamada "Uçuş, küçük bir teknik sorun nedeniyle önlem amaçlı Londra Heathrow'a geri döndü. Güvenli bir şekilde indi ve yolcular normal şekilde uçaktan indi. Yolcularımızdan aksaklık için özür dileriz” denildi.

Kaynak: SimpleFlying.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule