MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'TEMİZLİK' İÇİN REKOR YATIRIM
Türkiye'den
3 Şubat 2023 Cuma 12:13

'TEMİZLİK' İÇİN REKOR YATIRIM

Fraport TAV Antalya Havalimanı Temizlik ihalesini kazanan Kattenbeck Grup, büyük yatırım planladı

Kattenbeck Grup, Fraport TAV Antalya Havalimanı Temizlik ihalesini kazandı. Antalya Havalimanı dışında yaklaşık 80 noktada 2500’i aşkın personelle hizmet veren Kattenbeck Grup 2022 yılını tüm taahhütlerini yerine getirerek kapatırken, 2023 yılından da umutlu oldukllarını duyurdu.

Kattenbeck Grup şirketleri Genel Müdürü Birkan Tombul, 2022 yılını proje kaybetmeden geçirirken, birçok krizi iyi yöneten bir ekibe sahip olduklarını vurgulayarak "Antalya’da sezonun kapanmasıyla beraber yapılan Fraport TAV Antalya Havalimanı Temizlik ihalesini kazandık ve sözleşmemiz gereği taahhüt ettiğimiz yatırımı gerçekleştirdik. Mevcut Dünya konjonktürüne baktığımızda, paranın zor bulunduğu şu dönemde, yaklaşık 10 milyon TL değerinde bir yatırım yaptık. Sektörümüze, Projemize ve müşterimize güvendiğimizden dolayı bu yatırımı yaptık" dedi.

"2023’DEN UMUTLUYUZ"

Pandemi sonrası hızla toparlanan havacılık sektöründen çok umutlu olduklarını belirten Toplu, "Bu yıl hedefimiz, personel istihdamımızı  yüzde 30 arttırmak. Yeni yılın ilk ayını henüz bitirmiş olmamıza rağmen mevcut tüm sözleşmelerimizi yeniledik, ilave olarak 4 yeni projeye hizmet vermeye başladık. Bu, her hafta bir yeni proje açılışı demek her hafta yeni bir yatırım demek. Kattenbeck geniş bir operasyon ağına sahip olmasından dolayı buradan gelen güçle her projeyi çok hızlı bir şekilde hayata geçirmeye devam ediyoruz" diye konuştu.

1962 yılında Almanya’da kurulan Kattenbeck, 1992 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteriyor. 30 yıldır Türkiye’nin önde gelen firmaları, havalimanları, üretim. tesisleri ve alışveriş merkezleri tesis yönetim ihtiyaçlarını karşılamak adına Kattenbeck’i tercih ediyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule