MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'GENÇLER BİZE İLHAM KAYNAĞI'
Havacılık Haberleri
2 Ekim 2024 Çarşamba 20:15

'GENÇLER BİZE İLHAM KAYNAĞI'

TEKNOFEST’te gençlerle biraraya gelen İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen, “Adana’da, geleceğimizin mimarları olan gençlerimizle biraraya gelmek, bize büyük bir ilham kaynağı oldu” dedi

Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın öncülüğünde, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nda bugün başladı. İGA İstanbul Havalimanı da dev festivalde yerini aldı.

Gençlerle bir araya gelen İGA İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen, “Teknoloji ve inovasyonun geleceğini şekillendiren TEKNOFEST, 2018 yılında İGA’da başladığında, Türkiye’nin teknoloji ekosisteminin inşası için güçlü bir yolculuğa çıktığımızı göstermişti. Stratejik sektörlerde dışa bağımlılığı azaltma hedefiyle çıktığımız bu yolda, savunma, ulaştırma ve uzay gibi kritik alanlarda önemli adımlar atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu önemli organizasyonun bir parçası olabildiğimiz için T3Vakfı’na içtenlikle teşekkür ediyoruz” dedi.

Adana’da, geleceğin mimarları olan gençler ile bir araya gelmenin, kendileri için büyük bir ilham kaynağı olduğunu dikkat çeken Bilgen, “İGA İstanbul Havalimanı olarak, teknoloji ve inovasyonun stratejik önemini her yıl bu etkinlikte vurguluyor, geleceğin mühendisleri ve girişimcileriyle birlikte olmanın heyecanını paylaşıyoruz. Gelecek, teknolojiyle şekilleniyor ve bu yolculukta gençlerimizle birlikte yürümekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule