MENÜ
İstanbul 21/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
'CAFE YANIMDA' İLE FARKINDALIK
Türkiye'den
16 Mayıs 2024 Perşembe 12:12

'CAFE YANIMDA' İLE FARKINDALIK

Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetleri İGA İstanbul Havalimanı’nda misafirleri ile buluşturan TUM; ‘Cafe Yanımda’ projesi ile duyusal, zihinsel ve fiziksel farklılıkları olan bireylerin yanında olmayı sürdürüyor

TUM, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Dünya Engelliler Haftası’nı bu yıl da ‘Cafe Yanımda’ çalışanları ile birlikte kutluyor.

İGA İstanbul Havalimanı bünyesinde, TUM ve İGA’nın iş birliğinde; sese ve kalabalığa duyarlı bireyler için izole yemek alanı, elektrikli tekerlekli sandalyeler için şarj istasyonu, işaret dili hizmeti veren dijital danışma kiosku ve erişilebilir masa ve sandalyeleri ile farklı engel gruplarının ihtiyaçları göz önüne alınarak hayata geçirilen ‘Cafe Yanımda’ projesi, Dünya Engelliler Haftası’nda da özel gereksinimleri olan misafirlerine rahat ve konforlu bir yeme-içme deneyimi sunarken; istihdam ettiği çalışanlarının ekonomik ve sosyal yaşama aktif katılımlarını da destekliyor.

Projenin yürütülmesinde önemli payı bulunan TRU/TUM CEO’su Sadettin Cesur; hafta boyunca ‘Cafe Yanımda’ çalışanları ile bir araya gelerek, keyifli sohbetler gerçekleştirdi ve TUM’un özel ihtiyaç sahibi bireyleri desteklemeye devam edeceğinin altını çizdi.  

Dünya Engelliler Haftası’nda da gelirler sivil toplum örgütlerine...

İGA İstanbul Havalimanı'nın   Lounge yeme içme alanlarının servis ve operasyonunu üstlenen TRU Ağırlama Hizmetleri’nin desteğiyle, ‘Cafe Yanımda’’da hazırlanan menülerden elde edilen gelirlerin bir kısmı Dünya Engelliler Haftası’nda da engelli bireyler için farklı alanlarda çalışmalar yapan sivil toplum örgütlerine bağışlanıyor.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan TUM/TRU CEO’su Sadettin Cesur, “TUM olarak, Türkiye’nin bugüne kadarki en büyük yatırımı olan, tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcuya hizmet vermesi planlanan İGA İstanbul Havalimanı’ndaki 34.000 m2’lik alanda 60 dan fazla ayrı markanın 115 alt işletmesini üstleniyoruz. Elbette bu işletmelerin her biri bizim için çok kıymetli ve değerli. Ancak İGA İstanbul Havalimanı’nın ‘erişilebilir havalimanı’ vizyonuyla da uyumlu şekilde hayata geçirdiğimiz ‘Cafe Yanımda’nın yeri bizim için çok başka. Burası gerek sunduğu imkânlar gerekse gelirini toplumsal faydaya aktarma modeli ile dünyada eşi benzeri olmayan bir proje; örnek bir model. Tabii burada en büyük pay çalışanlarımızın. Güler yüzleri ve kusuruz hizmet anlayışlarıyla bizleri yaklaşık 2 yıldır gururlandırıyorlar. Biz de onlara olan şükranlarımızı sunmak ve Dünya Engelliler Haftası’nda yanlarında olmak için hafta boyu birlikte vakit geçirdik. Her bir çalışanımızla yakından ilgilenmek, onların yüzündeki gülümsemeyi görmek bizi çok mutlu etti. Hepsine bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu özel hafta vesilesiyle; hem çalışanlarımızın hem de özel ihtiyaç sahibi misafirlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğimizi belirtmek isterim” şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule