MENÜ
İstanbul 13/20
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YAHYA ÜSTÜN: YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI
Türkiye'den
5 Haziran 2019 Çarşamba 14:51

YAHYA ÜSTÜN: YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, birden çok şirketten Yönetim Kurulu Üyeliği görevi için ayrı ayrı ücret aldığı iddialarının asılsız olduğunu belirterek "Yasal süreç başlatıldı" dedi

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, bir internet sitesi tarafından gündeme getirilen iddialarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yahya Üstün, birden çok şirketten Yönetim Kurulu Üyeliği görevi için ayrı ayrı ücret aldığı iddialarının asılsız olduğunu ve bu konuda yapılan haber ve paylaşımların yalan olduğunu belirterek, kendi adına yatırılan aylık ödemenin dekontunu da sosyal medya hesabından paylaştı. Üstün ayrıca bu haber ve paylaşımlarla ilgili hukuki süreci başlattığını da duyurdu:

Şahsıma saldırı niteliğindeki yalan haberler ile ilgili: TMSF tarafından atandığım Kaynak Holding ve alt şirketlerindeki Yönetim Kurulu Üyeliği görevim için toplam 7000 TL maaş almaktayım. Her bir şirket için ayrı maaş aldığım iddiası doğru değildir.

Bu konuda, bazı internet haber mecralarında ve sosyal medya kanallarında şahsıma saldırı niteliğinde yalan haberler paylaşan kişi ve kurumlar hakkında yasal süreç başlatılmıştır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule