MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SAMSUNLU’DAN “MEETING LOUNGE” AÇIKLAMASI
Türkiye'den
5 Ocak 2020 Pazar 10:14

SAMSUNLU’DAN “MEETING LOUNGE” AÇIKLAMASI

İstanbul Havalimanı CEO'su Kadri Samsunlu, havalimanında yolcu karşılamanın ücretsiz olacağı gibi asılsız söylentiler üzerine açıklama yaptı

Sosyal medyada İstanbul Havalimanı’nda yolcu karşılamanın ücretli olacağı şeklinde asılsız paylaşımlar üzerine İGA CEO’su Kadri Samsunlu açıklama yaptı.

Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı’nda “meeting lounge” uygulamasıyla geliş katında karşılama kargaşasının ve görüntü kirliliğinin önüne geçileceğini söyledi. Meeting Lounge’ın, havalimanına eşini dostunu karşılamaya gelenleri ilgilendirmeyen bir uygulama olduğuna açıklık getiren Samsunlu’nun açıklaması şöyle:

“Terminali geliş katında karşılama kargaşasının ve görüntü kirliliğinin önüne geçeceğiz. Pankart açsın veya açmasın hanutçuluğu iş edinmiş kişilerle daha etkili mücadele edeceğiz. Meeting Lounge 31 Mart’a kadar ücretsiz olarak kullanılacak. 4 Euro + KDV diye bir ücret yok, gerçek değil. Sektör temsilcileri ile oturup zamanı gelince karar veririz. Meeting Lounge, eşini dostunu akrabasını karşılamaya gelenleri ilgilendirmeyen bir uygulamadır.”

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule