MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PİLOTLAR TUTUKLANDI
Türkiye'den
4 Ocak 2020 Cumartesi 08:23

PİLOTLAR TUTUKLANDI

Eski Nissan CEO'su Carlos Ghosn'un Atatürk Havalimanı üzerinden kaçışına yardım ettikleri iddiasıyla suçlanan Türk Pilotlar tutuklandı

Eski Nissan CEO'su Lübnan asıllı Carlos Ghosn'un, "görevini kötüye kullanma" suçlamasıyla ev hapsinde tutulduğu Japonya'nın Osaka kentinden yasa dışı yollarla Atatürk Havalimanına gelerek buradan Lübnan'ın başkenti Beyrut'a kaçtığı iddiası üzerine yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli özel bir hava yolu şirketinde görevli pilotlar N.P, Ö.B.B, S.K, B.K.S, şirket yöneticisi O.K. ve yer hizmetleri şirketinde çalışan F.K, ile İ.M.H, Yeşilköy Şehit Şakir Tosun Polis Merkezi Amirliğinden çıkarılarak sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, daha sonra Bakırköy Adalet Sarayına sevk edildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Ayhan Memük, ifadelerini aldığı yer hizmetleri şirketinde çalışan F.K. ile İ.M.H'yi serbest bırakırken, 5 şüpheliyi tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk etti. 5 kişi Ghosn'un Lübnan'a kaçışıyla ilgili tutuklandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 kimi taşıyorsun
 5 Ocak 2020 Pazar 11:45
Pilotların kimi taşıdığından haberleri var mı acaba? hadi ismini bilsinler adamın gbt sini nerden bilsinler?uluslararası arandığını nasıl öğrensinler. Yolcu uçaklarında 150-200 kişiyi taşırken içinde buna benzer kaç kaçak geçiyor acaba ve bunun hukuki sorumlusu ceza alması gereken kim acaba?enteresan bir durum olmuş. bundan böyle tüm pilotların kimlik kontrolu yapması ve temiz kağıdı istemesi gerekir. Japonyadan nasıl kaçtığına odaklanmak lazım. busines jette pilotlar kimi uçurduğunu bile görmeyebilir.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule