MENÜ
İstanbul 16/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
RUSLARIN 'YILBAŞI' TERCİHİ
Seyahat Rotası
4 Aralık 2021 Cumartesi 07:49

RUSLARIN 'YILBAŞI' TERCİHİ

Ruslar yılbaşı tatili için en çok St. Petersburg ve Türkiye’ye uçak bileti alıyor

Rus bilet satış sitesi Aviasales’te yer alan verilere göre yılbaşı tatilini yurt dışında yapmayı seçen bağımsız Rus turistler en çok Türkiye’ye gitmek üzere uçak bileti satın alıyor, yeni yılı kendi ülkelerinde karşılamak isteyenler ise en çok St. Petersburg’a gitmeyi tercih ediyor.

Aviasales basın dairesinden yapılan açılamada, “St. Petersburg geleneksel olarak en popüler iç destinasyon, Türkiye ise en popüler dış destinasyon oldu. Ayrıca Gürcistan, Macaristan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Sri Lanka, bağımsız Rus turistlerin yeni yıl tatilini geçireceği ilk 5 ülke arasında yer aldı” ifadelerine yer verildi.

Sputnik’in aktardığı verilere göre yeni yıla yönelik Türkiye biletlerinin fiyatları, gidiş-dönüş olarak 19 bin Ruble’den (3 bin 465 TL), Rusya’dan direkt uçak seferlerinin olmadığı Gürcistan biletleri 29 bin Ruble’den (5 bin 290 TL), Macaristan biletleri 22 bin Ruble’den (4 bin 10 TL), BAE biletleri 26 bin Ruble’den (4 bin 740 TL) ve Sri Lanka biletleri de 65 bin rubleden (11 bin 850 TL) başlıyor.

Rusya içinde ise yılbaşı tatiline yönelik Moskova-St. Petersburg gidiş-dönüş uçak biletleri 5 bin Ruble’den (910 TL) başlıyor.

İkinci sırada bilet fiyatları 10 bin Ruble’den (bin 829 TL) başlayan Soçi kenti yer alıyor.

Üçüncü sırada uçak gidiş-dönüş bilet fiyatları 8 bin Ruble’den (bin 460 TL) başlayan Kaliningrad, dördüncü sırada 9 bin Ruble’den (bin 640 TL) başlayan Krasnodar ve beşinci sırada 11 bin rubleye (bin 825 TL) gidiş-dönüş biletinin temin edilebileceği Kavminvodı yer alıyor.

Kaynak: Turizm Günlüğü

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule