MENÜ
İstanbul 15/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EMIRATES'TE 'DUBAİ' KAMPANYASI
Seyahat Rotası
30 Kasım 2021 Salı 12:34

EMIRATES'TE 'DUBAİ' KAMPANYASI

Yeni kampanyasıyla bu kış Dubai'nin ikonik cazibe merkezlerinde Emirates’in misafiri olun, keyifli anlar yaşayın

Emirates, Dubai'yi ziyaret eden yolculara bu kış üç ikonik cazibe merkezini içeren bir kampanya sunuyor. 

Dubai'yi yeniden ziyaret etmek isteyen veya şehre ilk kez gelecek olan Emirates yolcuları, Dubai'nin dünyaca ünlü ve en sevilen cazibe merkezleri için üç yeni kampanyadan Emirates’in misafiri olarak faydalanabilecekler.

İkonik Burj Khalifa At The Top: Dubai'yi dünyanın en yüksek binasının terasından görebilir ve büyüleyici kumsallarından ikonik Dubai Marina'ya kadar BAE'deki turistik gezi programlarının neredeyse yarısını oluşturan yerlerle beraber bütün şehrin panoramik manzarasını seyredebilirsiniz. Bu özel kampanyanın   geçerlilik süresi 31 Mart 2022'ye kadardır.

Dubai Fountain Boardwalk: Büyüleyici Dubai Fountain'da yer alan yüzer platform The Boardwalk, ziyaretçilerin Burj Khalifa'nın ünlü su, müzik ve ışık gösterilerini daha yakından izleyebilmelerine olanak sağlıyor.

Emaar Sky View Hotel'de Manzara Seyir Terası: Yolcular cam tabanlı geçit üzerinde cesaret isteyen bir yürüyüş yaparak (skywalk), bu adrenalin dolu aktivite sırasında Dubai'yi gökyüzünden bakarak izleyebilirler.

Bu eşsiz kampanyadan yararlanmak için, yolcular uçuş rezervasyonlarını burada yer alan bağlantı üzerinden yaptırabilirler. 30 Kasım 2021- 31 Mart 2022 tarihleri arasında yapacakları seyahatler için 30 Kasım- 20 Aralık 2021 tarihleri arasında tüm kabin sınıflarında Dubai’ye gidiş dönüş bileti satın alan yolcular bu özel kampanyadan faydalanabilirler.

** Kampanya ayrıca katılımcı seyahat acenteleri ve seçili Emirates ofisleri aracılığıyla satın alınan biletler için de geçerlidir.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule