MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PİLVAK'TA SEÇİM YARIŞI
Röportaj
5 Temmuz 2021 Pazartesi 09:28

PİLVAK'TA SEÇİM YARIŞI

Pilvak Yönetimine aday 3 gruptan Mavi Listeyi temsilen Kaptan Pilot İsmail Bingöl, oluşturdukları ekiple birlikte neden bu yola çıkıldığını ve projelerini Airkule.com’a anlattı

Türkiye Havayolu Pilotları Vakfı’nda Genel Kurul heyecanı ve hazırlıkları sürüyor. Cuma günü yapılacak olan 14. Olağan Genel Kurulda Vakıf yönetimine aday 3 ayrı liste yarışacak. Pilvak Yönetimine aday 3 gruptan Mavi Listeyi temsilen Kaptan Pilot İsmail Bingöl, oluşturdukları ekiple birlikte neden bu yola çıkıldığını ve projelerini Airkule.com’a anlattı.

Vakfın asli işlevini unutmayacağız

Bu göreve talip olurken sadece meslektaşlarına hizmet etmeyi ve vakfın daha verimli ve etkin çalışmasını sağlamayı amaç edindiklerini söyleyen İsmail Bingöl, “Vakıf senedi, vakfın anayasasıdır. Vakıf senedinin yöneticilere verdiği hak ve yetkilerin dışında herhangi bir faaliyeti gerçekleştirmek yasal olarak mümkün değildir. Bu sebeple bizler, vakıf senedimize bağlı kalarak, vakfın mevcut binalarında ve ofislerinde var gücümüzle çalışacağız. Vakfın tüzel kişiliğinin gücünü korumak yanında vakıf üyelerinin, vakfın desteğini her zaman arkalarında hissedecekleri ve güven duyacakları şekilde vakıf kaynaklarından azami istifade etmelerini sağlayacağız. Vakfın asli işlevini hiçbir zaman unutmayacak, üye kaybına yol açabilen ‘yüksek maliyetli’ işlerden uzak durup, gelirleri üyelerin yararı için kullanacağız. Vakfın senedi dışında hiçbir vaat vermiyoruz” dedi.

İşini kaybetmiş pilotlara destek

İşini kaybetmiş tüm pilotlara maddi ve manevi destekte bulunacaklarını ifade eden İsmail Bingöl, “Vakfın üye sayısını artıracağız. Tüm üyelerimizin hakları konusunda şeffaf ve aydınlatıcı olacağız. Tazminat tutarlarını günümüz koşullarına göre revize edeceğiz. Acil durumlar için ‘hazır kredi fonu’ oluşturacağız. 7/24 hukuki danışmanlık hizmetini devreye sokacağız” diye konuştu.

Yüksek bilgi birikimini tek çatı altında topluyoruz

Pilvak yönetimi için aday ekibi oluştururken liyakata önem verdiklerini kaydeden Bingöl, “Uçuş okullarındaki bilgi seviyesi yüksek ve değerli öğretmenlerimizle iletişime geçip, tüm öğretmenlerimizi PİLVAK çatısı altına alacağız. Rotamızı ileri taşıyacak tüm yüksek bilgi birikimini her daim destekleyeceğiz. Mezun olduğumuz okulun ve mensup olduğumuz sınıfın hiçbir önemi olmaksızın, hepimiz aynı amaca hizmet etmek üzere aynı mesleği icra eden saygın bir topluluğun mensuplarıyız. Bu bağlamda vakıf üyeleri arasında asla ayrım gözetmeksizin vakıftan layık oldukları şekilde hizmet almalarını sağlamak temel prensibimizdir. Zira aynı mesleğe mensup kişiler olarak vakıf, dernek, sendika gibi sivil toplum kuruluşlarında mesleğimizin onuruna layık çağdaş bir beraberliği hak ediyoruz” dedi.

Airkule.com

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Yılmaz inanoğulları
 8 Temmuz 2021 Perşembe 17:55
İsmail kaptanım başarılar diliyorum.
 Bahadır Altan
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 21:31
Ne kadar iyi olursa olsun demokratik kitle örgütlerinde nöbet değişimi şart. Edalı Kaptanın dürüst güzel yönetimi de öyle. İsmail Kaptan genç dinamik bir ekip oluşturmuş, yolları açık olsun başarılar diliyorum.
 Deniz
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 17:27
İsmail Kaptan ve ekibine güveniyor ve vakfımızın en iyi en karlı şekilde yönetileceğine, vakıf üyesi olarak çıkarlarımın en üst düzeyde korunacağına inanıyorum. Bir an önce göreve başlamarını temenni eder başarılarının devamını dilerim.
 Mehmet
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 13:44
İsmail kaptanım başarılar kolaylıklar diliyorum
 Vakfın Asıl İşlevi
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 12:30
Hakkınızda hayırlısı olsun. Vakfın asıl işlevini unutmayacağınıza eminiz
 VakıfUyesi
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 12:29
Size güveniyoruz
 FO
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 11:16
İsmail Kaptanımız sevilen sayılan biridir! Yürekten destekliyorum.
 Magn3s
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 11:16
Ben ismail kaptanı destekliyorum
 nihan
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 11:13
ismail bingöl kaptanımız bilgi birikimi ve deneyimi ile havacılıkta duayenlarınden birisidir. Bu isi de layıkıyla yapacagına güvenimiz tam. kendisini destekiyoruz.
 777
 5 Temmuz 2021 Pazartesi 11:10
Şimdiden başarılar diliyorum, meslektaşlarının yanında olacağına inancım tam
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule