MENÜ
İstanbul 18/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PİLOTLAR HAKKINDA ''VİDEO'' SORUŞTURMASI
Dünyadan
7 Ekim 2019 Pazartesi 11:55

PİLOTLAR HAKKINDA ''VİDEO'' SORUŞTURMASI

Arjantin'de iniş sırasında Buenos Aires River Plate stadını ve havai fişek gösterilerini kaydederek sosyal medyada paylaşan iki pilot hakkında soruşturma açıldı

Arjantinli havayolu şirketi Austral Lineas Aereas'ın iki pilotu hakkında soruşturma açıldı. Buenos Aires Jorge Newbery Havaalanına iniş için alçalma sırasında pilotlar, Copa Libertadores kupası'nın yarı final maçınının oynandığı River Plate'in stadını ve havai fişek gösterilerini telefonlarıyla kayda alarak, sosyal medyada paylaştı. Görüntüler sosyal medyada viral olurken, sivil havacılık otoritesi bu davranışlarından ötürü her iki pilot hakkında soruşturma başlattı.

Öte yandan pilotların uçuşlarının askıya alınması ve açılan soruşturma nedeniyle havacılık camiasında da bir tartışma başladı. Bazı pilotlar, asıl oluşan riskin, pilotların video kaydı yapmasından değil, kulübün izin verdiği havai fişeklerden kaynaklandığını ileri sürdü. Ancak diğer tarafta, uçak 3 bin feet irtifada iken pilotların uygulamak zorunda oldukları prosedür ve ikazlardan başka birşeyle ilgilenmemesi gerektiği ifade edildi. 

 

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mehmet
 7 Ekim 2019 Pazartesi 13:49
Bu sosyal medya manyaklığına (çılgınlığı demiyorum artık manyaklık oldu) artık bir çare bulunmalı. Askerin , pilotun , aşçının doktorun elinde telefon var. İnsan hayatını hiçe saymaktır bu.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule