MENÜ
İstanbul 17/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KLM'DEN
Seyahat Rotası
27 Mayıs 2019 Pazartesi 12:10

KLM'DEN "BALAYI" ROTALARI

Hollanda Kraliyet Havayolları KLM, Maldivler, Santorini ve Amalfi Kıyısı gibi klasik balayı destinasyonlarından ziyade en az bilinen, geri dönmek istemeyeceğiniz özel balayı rotalarını sizin için seçti

Türkiye’den Amerika, İsviçre, Güney Afrika veya Şili’ye ulaşımınız KLM ile gerçekleştireceğiniz konforlu bir uçuş ile başlıyor. Uçağa adım attığınız an kendinizi tatilde hissedeceğiniz uçuşa ve eşsiz bir balayına tüm heyecanınızla hazır olun.

Otantik ada hissi: San Juan Adaları

Seattle'ın hemen kuzeybatısında ve Kanada kıyılarının hemen dışında bulunan San Juan Adaları, rüya gibi balayı geçireceğiniz destinasyonlardan biri. Bu ada balayı, romantizm, eğlence ve macera için birçok seçenek sunarken unutulmaz bir yıldönümü veya aile kaçamağı için vazgeçilmez bir destinasyon.

Adanın küçük ve şirin kasabası Friday Harbor, çok sayıda sanat galerisi, kitapçı ve kafelere sahipliği yapıyor. Washington eyaletindeki en eski elma şarabı fabrikası olan Westcott Bay’de elma şarabının tadına bakmadan adadan ayrılmayın.

Chalkley Treehouse, Güney Afrika: Ağaç evlerde büyülü romantizm

Ağaç evler hakkında her zaman bilinen büyülü şeyler vardır ancak Güney Afrika'daki Sabi Sand Game Reserve'deki Chalkley Treehouse beklentilerinizin de üzerinde bir güzellikte sizi karşılayacak.  Büyüleyici aydınlatılmış bir platformda yerden metrelerce yükseklikteki ağaç evlerde yapacağınız bir gece uykusunun keyfini çıkarın. Duvar, kapı veya penceresiz, gökyüzünün eşsiz güzelliği altında romantizmin tadını çıkarın.

Zermatt, İsviçre: Sihirli bir kış masalı

Balayının her zaman palmiye ağaçları, plajlar ve kokteyller içermesine gerek duymayanlara farklı bir balayı rotası Zermatt. İsviçre’nin bu dağ köyü, devasa bir yürüyüş ve kayak bölgesinin kalbindeki ünlü Matterhorn'un eteklerinde yer alıyor. Yaz aylarında, romantik dağ meralarına ev sahipliği yapar ve kışın kar katmanı manzarayı sihirli bir kış harikalar diyarına dönüştürür.

Şili, Montana Magica Lodge: Geceyi büyülü bir volkanda geçir

Vahşi, sıradışı ve maceracılar için Şili’deki Montana Magica Lodge mükemmel bir balayı merkezi olmaya aday!  Bu eşsiz kır evi, UNESCO Huilo Huilo Biyosfer Koruma Alanı'ndaki Şili yağmur ormanlarının derinliklerinde bulunuyor. Yemyeşil bitkilerle kaplanıp doğa ile bir bütün olmuş olan otel, dağ şeklinde tasarlanmış. Burada bir "volkan" içinde uyuyorsunuz ve pencerenizdeki çatıdan bir şelale akıyor. Suyun diğer tarafında, sonsuz ormanın manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz.

Nasıl gidilir?

Bu özel destinasyonlara KLM ile Economy Class gidiş dönüş uçak biletleri 185 dolardan başlayan fiyatlarla KLM internet sitesinden veya Facebook sayfasından satın alınabiliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule