MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
DUBAİ'Yİ ''MY EMIRATES PASS'' İLE KEŞFEDİN
Seyahat Rotası
1 Mayıs 2019 Çarşamba 16:14

DUBAİ'Yİ ''MY EMIRATES PASS'' İLE KEŞFEDİN

Emirates’in imza ürünü olan My Emirates Pass, yaz için geri dönüyor ve Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) 500’den fazla lokasyona yönelik indirimler ve özel firsatlar sunuyor

Emirates yolcuları, bu yaz Emirates biniş kartını, özel bir üyelik kartına dönüştüren ve BAE dahilinde, seyahat edenlere, 500’den fazla noktada yüzde 50’ye varan indirim ve fırsatlar sağlayan My Emirates Pass’ın dönüşü ile uygun fiyatlarla sunulan en iyi hizmetlerin kapılarını aralayabilecekler.

1 Mayıs-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Dubai’ye ve Dubai üzerinden seyahat eden Emirates yolcuları, kampanyaya dahil olan noktalara, sadece biniş kartlarını ve geçerli bir kimlik belgelerini* vererek, My Emirates Pass kampanyasının avantajlarından yararlanabilirler. Bu tarihlerde Dubai’ye dönen BAE sakinleri ya da vatandaşları da My Emirates Pass Kartı’nı kullanarak, olağanüstü hizmetlerden faydalanabiliyor.

Bu özel kart, müşterilerine, 400’den fazla kaliteli restoranda, neredeyse 50 SPA merkezinde, kayak ve su eğlence parkları gibi etkinlik merkezlerinde, %50’ye varan indirimlerden yararlanma imkânı sağlıyor. Müşteriler ayrıca, popüler alışveriş mağazalarında, %30’a varan indirim elde edebiliyor.

Emirates’in Dubai Ticari Ürünler Başkan Yardımcısı Mohammad Al Hashimi, konuya dair yaptığı açıklamada: “My Emirates Pass, Dubai’nin sürekli büyüyen cazibe merkezlerinin ve deneyimlerinin bir listesini, müşterilerine sunuyor. Burada, ister hafta içi, isterse hafta sonunu geçirmek için bulunsunlar, herkes için daha uygun fiyatla görülecek ve tecrübe edilecek bir şey var” dedi.

Dubai, aileler ve tek başına seyahat edenler için, ideal bir dinlenme ve tatil destinasyonu. Dubai ziyaretçileri; modern binalar, ikonik kent sembolleri, dünya çapındaki alışveriş merkezleri ve uluslararası mutfakları gördüklerinde, şaşkınlığa uğrayacaklar.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule