MENÜ
İstanbul 12/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MULTITRAVEL İNDİRİM KAZANDIRIYOR
Seyahat Rotası
27 Nisan 2019 Cumartesi 01:30

MULTITRAVEL İNDİRİM KAZANDIRIYOR

MultiTravel’ın Singapur Havayolları’na özel kampanyası kazandırıyor

Multinet Up’ın akıllı seyahat yönetim platformu MultiTravel, kurumsal müşterilerine Singapur Havayolları ile Sidney, Melbourne, Singapur ve Bangkok uçuşlarında yüzde 15 indirim kazandırıyor.

Multinet Up’ın akıllı seyahat yönetim platformu MultiTravel’ın kurumsal müşterileri Singapur Havayolları ile gerçekleştirecekleri Sidney, Melbourne, Singapur ve Bangkok rotalarına yüzde 15 indirimli uçuyor. MultiTravel müşterilerine özel sunulan kampanya, Multinet Up ve Singapur Havayolları yöneticilerin katıldığı bir etkinlikle duyuruldu.

Multinet Up ve Singapur Havayolları’nın CVK Park Bosphorus Otel’de gerçekleştirdikleri etkinlikte Multinet Up CEO’su Demirhan Şener davetlilere kurumsal seyahat platformu MultiTravel’ın sunduğu hizmetler hakkında bilgi verdi. Etkinliğe Singapur Havayolları Türkiye Genel Müdürü Mark Seah, Avrupa Bölge Başkan Yardımcısı Subhas Menon ve Singapur Tanıtım Ofisi’nden Ortadoğu Bölge Direktörü Abdul Rhaman Mohideen katıldı. Singapur Havayolları’nın ürün ve faaliyetlerinin yanı sıra, Singapur’un da tanıtıldığı etkinlikte, MultiTravel ailesine katılan ve Singapur Havayolları ile Sidney, Melbourne, Singapur, Honkong ve Bangkok uçuşları yapacak olan müşterilere özel fiyatlar verileceği açıklandı.

MultiTravel müşterisi olan şirketlere sunulan kampanyadan faydalanmak için 9–29 Mayıs 2019 tarihlerinden gerçekleşecek uçuşlara en geç 14 Mayıs 2019 tarihine kadar bilet alarak katılmak mümkün. Türkiye’de dijital kurumsal seyahat alanındaki boşluğu dolduracak olan platform MultiTravel’ın etkinlikleri ve özel kampanyaları devam edecek.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule