MENÜ
İstanbul 10/14
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KİĞILI İSTANBUL HAVALİMANI'NDA
Türkiye'den
1 Ocak 2020 Çarşamba 12:16

KİĞILI İSTANBUL HAVALİMANI'NDA

Yurt içindeki mağazalar zincirine bir yenisini daha ekleyen Kiğılı,İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde açtığı yeni mağazasıyla yolculukların da vazgeçilmezi oluyor

Yurt içi ve yurt dışı mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Kiğılı, Türkiye’nin dünya ülkeleri ile buluştuğu noktada mağaza açtı. Modern bir tasarım merkezi olarak İstanbul Havalimanı’nda açılan yeni mağaza ile 7/24 kesintisiz hizmet deneyimi yaşatan Kiğılı, günün her saatinde beylerin şıklığını tamamlıyor. Takım elbiseden smokine, pantolondanayakkabıya, yeni sezon koleksiyonlarından her tarza uygun aksesuarlarakadar tüm ürünler, yüksek kalite ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

2019 yılında yurt dışında 22 ülkede 100 satış noktasına ulaşarak hızla büyüme kateden Kiğılı, 2020 yılındaki yatırımlarını, Fas, Filistin, Romanya, Irak, Ürdün, Afganistan, Rusya, Almanya gibi ülkelerle sürdürmeyi hedefliyor.

“DÜNYA PAZARINDA LİDER OLMAK İSTİYORUZ”

Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, “Türkiye ile dünyanın buluşma noktası olan İstanbul Havalimanı’nda açtığımız yeni mağazamız sayesinde ihtiyaçları karşılarken, markamızı yurt dışında daha fazla bilinir hale getireceğimize inanıyorum. Hedefimiz hem yeni pazarlara açılmak hem hizmet verdiğimiz mevcut pazarlarda varlığımızı genişletmek. İstanbul’u merkez aldığımızda, uçak ile 2.5 saatte ulaşılabilecek tüm ülkelerde, pazar lideri veya ilk 3’te olmak istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule