MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SİGARAYI BIRAKAN POLİSLERE ÖDÜL
Türkiye'den
28 Aralık 2019 Cumartesi 11:45

SİGARAYI BIRAKAN POLİSLERE ÖDÜL

Sigarayla mücadele kapsamında Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimi'ne katılarak sigarayı bırakan İstanbul Havalimanı'nda görevli polis memurları, Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nün Yeşilay ile ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Tütün Kullanımı Farkındalık Eğitimi'nde sigarayı bırakan polis memurlarının altınla ödüllendirileceği açıklanmıştı. Proje kapsamında eğitimlere katılarak sigarayı bırakan üç polis memuruna, İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle Şube Müdürü Deniz Engin tarafından Cumhuriyet altını takdim edildi.

“Sigarayı bırakan memurlarımız hayata ‘merhaba’ dedi”

Törende basın mensuplarına projeye ilişkin değerlendirmede bulunan İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Deniz Engin, "Sigarayı bırakan memurlarımız hayata ‘merhaba’ dedi. Ömrüne ve kesesine bereket geldi. Biz de sözümüzün arkasında durarak, kendilerine cumhuriyet altınını veriyoruz. Kendilerini tebrik ederim" dedi.

“Sigaradan kurtuldum yepyeni bir hayata başladım”

Sigarayı bırakan polislerden biri olan İlhami Memur eğitimlerin yanı sıra yakın çevresinin de desteğiyle 10 yıldan bu yana kullandığı sigarayı bıraktığını söyleyerek, “Bu eğitimlerle birlikte aldığımız bilinçlenmeyle birlikte 10 yıldır sigara kullanan biriydim. Bu serüveni katıldığım eğitimle bitirdim. Verilen ödül, bize örnek bir hediye oldu. Polis olarak vatandaşa örnek olmak amacıyla bu etkinlikler planlanmıştı. Bu bilinci eğitimlerdeki uzmanlar bize çok iyi bir şekilde aktardı. Böylece karar verdim ve sigaradan kurtuldum. Yepyeni ve güzel bir hayata başladım" ifadelerini kullandı.

Ferhat Yasak-Ufuk Kıvık-İHA

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule