MENÜ
İstanbul 16/23
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KOLOMBİYA'DAN TEŞEKKÜR GELDİ
Türkiye'den
28 Aralık 2019 Cumartesi 12:13

KOLOMBİYA'DAN TEŞEKKÜR GELDİ

İstanbul Havalimanı'nda bir yolcunun pasaport problemini süratle çözerek ülkesine gönderen polis memuruna Kolombiya Başkonsolosluğu teşekkür etti

İstanbul Havalimanı'nda Kolombiyalı bir yolcunun pasaport problemini süratle çözerek yolcuyu uçağına yetiştirip ülkesine gönderen polis memuruna Kolombiya'nın İstanbul Başkonsolosluğu tarafından "teşekkür mektubu" verildi.

Örnek davranışı için altınla ödüllendirildi

İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürü Deniz Engin, Kolombiya Başkonsolosluğu'nun teşekkür mektubu gönderdiği Polis Memuru Eyüp Avcı'yı Cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.  

Emniyet Müdürü Deniz Engin, "Bu güzel davranışların devamı da gelecektir. Gelen tüm yolcuların sorunlarına eğilen, değer veren, onları uçağa kadar götürüp ülkeden en güzel şekilde ayrılmasına sağlayan arkadaşlarımızı ödüllendirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

“Öncelikli hedefimiz işlemleri hızlı ve güvenilir bir şekilde yapmak”

Örnek davranış sergileyerek ödül alan polis memuru Eyüp Avcı ise “Kolombiyalı bir yolcumuzun problemi vardı, kendisine yardımcı oldum. O da konsolosluğuna müracaatta bulunarak şube müdürlüğümüze teşekkür yazısı göndermişler. Müdürümüz de bizleri altınla ödüllendirdi. Bu ödülü bütün arkadaşlarım adına alıyorum. Bizler Pasaport Büro Amirliğinde görevli memurlar olarak öncelikli hedefimiz diğer ülke vatandaşlarının işlemlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde yapmak, problemlerini çözüme kavuşturmaktır. Ben de bunu yerine getirdim” dedi.

Ferhat Yasak-Ufuk Kıvık-İHA

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule