MENÜ
İstanbul 14/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KAVGA OYUNUYLA TAKSİYİ ÇALDILAR
Türkiye'den
11 Nisan 2018 Çarşamba 11:05

KAVGA OYUNUYLA TAKSİYİ ÇALDILAR

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda taksicilik yapan Cemal Bahadır’ın aracı arabasına binen erkek ve kadın müşterisinin kavgasına müdahale ettiği sırada çalındı

İlginç olay 8 Nisan Pazar günü yaşandı. Bakırköy Sahil Yolu'nda kadın, erkek ve iki çocuktan oluşan bir aileyi müşteri olarak aracına alan Bahadır, yolcuların Şirinevler'e gideceklerini söylemesi üzerine bu yöne doğru gitti. Ancak müşteriler bir süre Bahadır’ı Bakırköy'de dolaştırdı. Yenimahalle'ye gelindiğinde ise kadın ile çocuklar araçtan indi. Taksinin ücretini ödeyen erkek yolcu araçtan iner gibi yapıp inmedi ve 'Kumkapı'ya gideceğini söyleyerek yola devam etti.

TAKSİYİ KİLİTLEYİP KAÇTI

Bundan sonra başından geçenleri anlatan Bahadır, “İstanbul Caddesi'nde trafikten dolayı sahile bağlanamadık. Trafik olduğu için kadın başka bir taksiye binerek peşimizden bize yetişti. Kadın bir ara taksiden inerek yanımıza geldi. Aracımın kaputu üzerine çıktı ve yumruklarıyla cama vurmaya başladı. Kadının camı kırmasına engel olmak için aracından indim. Erkek müşteri ise bu sırada taksinin kapısını kapadı ve içeriden kilitleyerek gaza bastı ”dedi.

KADIN YOLCU TAKSİNİN ÜSTÜNE ÇIKTI

Taksinin hareket etmesi üzerine kadının taksinin üstüne çıktığını anlatan Bahadır, “Kadın, 50 metre daha taksinin üstünde gitmeye devam etti. Taksi durağının orada araçtan düşmüş halde kaldırımda gördüm. Çevredekiler kendine getirmeye çalışıyordu. Adam ise gitmişti.” diye konuştu. Taksisinin 3 gündür kayıp olduğunu ifade eden Bahadır, ‘34 TFS 72’ plakalı aracı gören vatandaşların hemen polise ihbar etmesini talep etti.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule