MENÜ
İstanbul 14/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BU SERGİ POLİSLERDEN
Türkiye'den
10 Nisan 2018 Salı 18:09

BU SERGİ POLİSLERDEN

Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Havalimanı’nda Kaligrafi ve Hat Sanatı eserlerinden oluşan sergi açıldı

Türk Polis Teşkilatı’nın 173’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle Atatürk Havalimanında özel bir etkinliğe imza atıldı. Havalimanında görevli polis memurları Ali Kaçmaz ve Onur Reçber Dış Hatlar Terminali Gidiş katında Kaligrafi ve Hat Sanatı eserlerinden oluşan bir sergi açtı. Sergi açılışına Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş ve emniyet Şube Müdürü Emre Erdoğan başta olmak üzere havalimanı protokolü ile polis memurları katıldı.

‘YOLCULAR SİLAH VE KELEPÇE DIŞINDA KALEM TUTTUĞUMUZU GÖRMÜŞ OLUYORLAR’

Eserlerini sergileyen polis memuru Onur Reçber, “Mensubu bulunduğumuz polis teşkilatının 173’üncü Kuruluş Yıldönümünde bir sergi hazırladık. Sergimizde Hat Sanatı örnekleri, Sürrealist çalışmalardan örnekler mevcut. Özellikle hem yerli hem de yabancı turistler polislerin sanata eğilimi olduğunun çok farkında değiller. Böyle bir sergi olduğu zaman bizim sadece adli, idari görevler değil, bu şekilde sanatsal çalışmalarımızın da olduğunun farkına varıyorlar ve iyi tepkiler alıyoruz. Yolcular jop, silah ve kelepçe dışında kalem de tuttuğumuzu bu vesileyle görmüş oluyorlar” dedi.

‘TÜRK İNSANINI VE TÜRK POLİSİNİ TEMSİL EDİYORUZ’

Polis memuru Ali Kaçmaz da, "Türk insanını ve Türk polisini temsil ettiğimizi düşünüyoruz. Aynı zamanda da yabancı yolcular geldiğinde ilk defa Türk insanını ve Türk polisi olarak bizi görecekleri için burada turistik olarak da bir amaç taşıması, ülkemizin vizyonu açısından da bunu gerçekleştirdik. Bu benim dördüncü sergim. Daha önce de kişisel sergiler gerçekleştirdim” şeklinde konuştu.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Gidiş katında düzenlenen sergi, 12 Nisan’a kadar ziyaret edilebilecek.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule