MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAVACILIK TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR
Havacılık Haberleri
8 Aralık 2018 Cumartesi 21:01

HAVACILIK TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Sivil Havacılık Günü ve Ülkemizde Sivil Havacılık Faaliyetleri" konulu bir panel düzenledi

Uluslararası Sivil Havacılık Günü dolayısıyla dün Bağcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi "Sivil Havacılık Günü ve Ülkemizde Sivil Havacılık Faaliyetleri" konulu bir panel düzenledi.

Panelin konuşmacı katılımcıları, Uçak Teknisyenleri Derneği Başkanı Necdet Aksaç, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği Başkanı Kaptan Pilot Mehmet Ayhan Günal ve Akademi Havacılık Kabin Eğitim Müdürü ve Havayolları Emekli Kabin Memurları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Semra Dereli Civelekhan oldu.  

Panelin Açılış konuşmasını Okul Müdürü Arkın Polat Yaptı. Panelistler, havacılık sektörünün nasıl bir iş kolu olduğu, çalışma şartları, havacılık eğitimi alan kişilerin sektöre nasıl hazırlanacağı, kariyer planları ve kendi alanlarıyla ilgili deneyimlerini paylaştılar. Panelistlerin ilgi çeken konuşmalarının ardından uçak bakım bölümü öğrencilerinin soruları yanıtlandı. Panelin sonunda katılımcılara plaket takdim edildi. 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule