MENÜ
İstanbul 17/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
GELECEĞİN HAVACILARINA SEMİNER
Havacılık Haberleri
8 Aralık 2018 Cumartesi 20:36

GELECEĞİN HAVACILARINA SEMİNER

TATCA Başkanı Selim Ergun Lak ve Yardımcısı Çağdaş Bahçekapılı, Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrencilerine hava trafik kontrolörlüğünü ve tecrübelerini anlattı

Necmettin Erbakan Üniversitesi Anka Havacılık ve Uzay Topluluğu ev sahipliğinde TATCA Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Ergun Lak ve Başkan Yardımcısı Çağdaş Bahçekapılı’nın katılımlarıyla Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda “Nasıl Hava Trafik Kontrolörü Olunur?” etkinliği gerçekleştirildi. 

Anka Havacılık ve Uzay Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Sarıkaya’nın açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik; TATCA Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selim Ergun Lak tarafından yapılan konuşma ile devam etti. Mesleğe giriş koşulları ve hava trafik kontrolörünün rolünden bahseden Selim Ergun Lak sonrasında sözü Çağdaş Bahçekapılı’ya bıraktı.

TATCA Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği Başkan Yardımcısı Çağdaş Bahçekapılı tarafından yapılan sunumda hava trafik kontrolörlüğü mesleği ve TATCA hakkında bilgiler verildi. Ülkemiz ve dünya havacılığı için büyük önem taşıyan İstanbul Havalimanı hakkında da öğrenciler bilgilendirildi. Ergun Lak ve Çağdaş Bahçekapılı, öğrencilerin merak ettikleri konularda yönelttikleri tüm soruları yanıtladı.

Yoğun ilgi ve katılımla gerçekleşen etkinlik, Selim Ergun Lak ve Çağdaş Bahçekapılı'ya Topluluk Akademik Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Kadir Öcalan ve Havacılık Yönetimi Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Güzide Karakuş tarafından plaket takdimi ile son buldu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule