MENÜ
İstanbul 18/22
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TÜRKİYE'DEN KATAR'A HAFTADA 54 UÇUŞ
Seyahat Rotası
27 Nisan 2019 Cumartesi 01:10

TÜRKİYE'DEN KATAR'A HAFTADA 54 UÇUŞ

Katar Havayolları’nın Sabiha Gökçen, İstanbul, Ankara, Adana, İzmir, Antalya ve Bodrum’dan yapılacak her hafta toplam 54 uçuşu Doha’ya kolay ulaşma imkânı sağlıyor

Katar Havayolları’nın Sabiha Gökçen, İstanbul, Ankara, Adana, İzmir (23 Mayıs itibariyle), Antalya (24 Mayıs itibariyle) ve Bodrum’dan yapılacak (25 Mayıs itibariyle) her hafta toplam 54 uçuşu Doha’ya kolay ulaşma imkânı sağlıyor. Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) tarafından, vizesiz giriş imkânı ile dünyanın en kolay ulaşılabilen sekizinci ülkesi olarak listelenen Katar’ı Stopover molası yaparak tanımak artık çok daha kolay…

Ödüllü Havayolu firmasıyla 160’tan fazla destinasyondan ulaşabileceğiniz başkent Doha’da sizi 5 yıldızlı oteller, ilgi çekici aktiviteler, şık restoranlar bekliyor ve Orta Doğu’nun bu mücevheri çok hızlı bir şekilde bir aktarma şehri olarak da popülerliğe kavuşuyor.    

Misafirler Doha’da canlı bir şehrin birinci sınıf restoranlarını, denize sıfır lüks otellerini, ayrıca hareketli Souq Wakif’tan yepyeni Ulusal Katar Müzesi’ne kadar etkileyici kültür merkezlerini keşfedebilirler. Ya da Mayıs ve Haziran aylarında Balina-Köpek Balığı gözetleme, tropikal çalılıklar arasında kano gezisi veya UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve şehre 1,5 saat araç ulaşımı mesafesinde bulunan Zubarah Kalesi gibi yeni rotalara bir gezi gerçekleştirebilirler. 

İster 24 saatliğine şehirde bir mola verin isterseniz de Katar Havayolları’nın dünya çapındaki 160 farklı destinasyonuna giderken Edirne büyüklüğündeki bu ülkede bir aktarma molası yapmanın keyfini çıkarın.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule