MENÜ
İstanbul 12/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ATATÜRK HAVALİMANINDA YOĞUN GÜN
Türkiye'den
31 Mart 2019 Pazar 17:47

ATATÜRK HAVALİMANINDA YOĞUN GÜN

Atatürk Havalimanı pasaport kontrol noktalarında sabah saatlerinde oluşan kuyruk polislerin aralıksız çalışması sonucu eritildi

İstanbul Havalimanı’nın 7 Nisan’dan itibaren tam kapasite ile hizmete vermeye başlaması ile ticari uçuşlara kapatılacak Atatürk Havalimanı, havayolu şirketlerinin yaz tarifesinin başlangıcı olan 31 Mart Pazar günü en yoğun günlerinden birini daha yaşadı.

Yaşanan yoğunluğa, 31 Mart yerel seçimleri nedeniyle havalimanındaki polislerin bir kısmının seçim merkezlerinde görevlendirilmesi eklenince pasaport kontrol noktalarında uzun kuyruklar oluştu. Pasaport kontuarlarında görev yapan polisler, sabah saatlerinden itibaren başlayan kuyruğu azaltmak ve yolcuların uçaklarına yetişebilmesini sağlamak için yoğun çaba harcadı. Ofislerde görev yapan polisler de kuyruğu azaltmak için pasaport kontuarlarında görevlendirildi, yaşlı, bebekli yolculara öncelik verildi. Görevli polisler mola vermeden aralıksız çalıştı.

Türk Hava Yolları ise yaşanan bu durumdan etkilenen ve uçağına yetişemeyen yolcularını yer olması durumunda bir sonraki seferlere ücretsiz olarak aktardı. Polis memurları sabah saatlerinden itibaren kontuardan çıkmadan aralıksız görev yaptı. Yaşanan yoğunluk kısa sürede eritildi. Pasaport kuyrukları normale döndü.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule