MENÜ
İstanbul 13/21
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
''HAVAALANI ALIŞVERİŞİNDE LİDER OLACAĞIZ''
Türkiye'den
29 Mart 2019 Cuma 11:41

''HAVAALANI ALIŞVERİŞİNDE LİDER OLACAĞIZ''

İGA CEO'su Kadri Samsunlu, "İstanbul Havalimanı aynı zamanda alışveriş turizminin de merkezi olacak" dedi

İstanbul Havalimanı’nda, iç hat yolcularına olduğu kadar uluslararası ve transit yolcuya da hitap edecek bina yapısı ve mağaza konsepti oluşturuldu. Dünyanın en popüler markalarının içinde olduğu 400'e yakın mağaza/satış noktası kullanıma açıldı.

Dünyanın sayılı ‘hub’larından birisi olacak İstanbul Havalimanı, aynı zamanda alışveriş turizminin de dünya çapında nabzının attığı bir satış kulvarı olacak. Havalimanında dünya devi markalar ile Türkiye'nin yüzakı şirketler de yarı yarıya oranda havaalanının dört bir tarafında hizmet üretecek.

İGA CEO'su Kadri Samsunlu, bu deneyimi, "Dünyanın en büyük havalimanı, en kaliteli hizmet noktası olarak kurgulanan İstanbul Havalimanı aynı zamanda alışveriş turizminin de merkezi olacak" diye açıklıyor.

"HAVAALANI ALIŞVERİŞİNDE İLK SIRAYA ÇIKACAĞIZ"

Dünyada havaalanı alışveriş turizmi hızlı bir yükselişte. KPMG Türkiye'nin Perakende-2019 başlıklı son raporu da bu konuyu teyit ediyor. En çok alışveriş yapılan havaalanları sıralamaları büyük ilgi görüyor. Londra Heathrow, Singapur Changi, Hong Kong son yapılan ölçümlerde ilk sıralarda yer alıyor. İGA CEO'su Kadri Samsunlu, modern bina yapısı ve üst düzey marka karması ile dünyada bu alanda da iddialı olduklarını belirterek, 'THY gibi önemli bir milli havayolumuzun önderliğinde çok başarılı hizmetler üreteceğiz. Yolcu sayımız her yıl artacak. Rakip havaalanları ile aynı sayıya ulaştığımızda en çok alışveriş yapılan havaalanları arasında ilk sıraya yükseleceğiz" dedi.

Posta

 

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 makinist
 29 Mart 2019 Cuma 19:12
sen hava alanında uçakları emniyetle uçur, bırak alışverişi başkaları uçursun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule