MENÜ
İstanbul 13/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ALKIŞLAR ATATÜRK HAVALİMANI'NA
Havacılık Haberleri
21 Mayıs 2018 Pazartesi 18:03

ALKIŞLAR ATATÜRK HAVALİMANI'NA

Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nin(DHMİ) kuruluşunun 85. yıldönümü Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen bir törenle kutlandı

İç Hatlar Terminali’ndeki Konferans Salonu’nda düzenlenen törene DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak ile birlikte, havayolu kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanlar katıldı. Türkiye’nin havacılık sektöründe 2023 hedeflerine bugünden ulaştığını belirten Ocak, 30 milyon yolcu kapasiteli havalimanı hedefinden yılda 200 milyon yolcu kapasiteli dünyanın en büyük havalimanını hizmete açacak olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti. Ocak, “İnşaatı yüzde 90'lara getirdik ve Allah nasip ederse 29 Ekim 2018'de açacağız. Bize hedefler dayanmıyor, biz hedefleri dağıtıp geçiyoruz” dedi.

ATATÜRK HAVALİMANI’NA VEFA ALKIŞI

85 yıl törenini Atatürk Havalimanı’nda düzenlemelerindeki amacın Türk sivil havacılığında çok önemli yeri bulunan ve büyük hizmetler vermiş bu havalimanına vefa borcu olduğunu söyleyen Ocak, “Atatürk Havalimanı’na bir vefa borcu ödemeye geldim. Türk sivil havacılığının ilk günüden beri bu sektöre çok büyük hizmetler vermiş bir havalimanı burası. Nice rekorlara imza atmış, içinde nice hikayeler yazılmış. Ne acıları olmuş, ne sevinçler yaşanmış. O kadar büyük bir yer. Dünyaya açılan kapımız. Bence hepimizin birer vefa borcu var. Hepinizden kocaman bir alkış istiyorum” dedi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule