MENÜ
İstanbul 14/19
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AHL’DE BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU
Türkiye'den
18 Haziran 2018 Pazartesi 08:54

AHL’DE BAYRAM DÖNÜŞÜ YOĞUNLUĞU

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde İstanbul'a dönmek için hava ulaşımını tercih eden tatilciler, Atatürk Havalimanı'nda yoğunluğa neden oldu

Ramazan Bayramı'nı İstanbul dışında geçiren tatilciler, 3 günlük tatilin ardından bayram sonrası mega kente dönmeyi sürdürüyor. Bayramın son gününde İstanbul'a girişte TEM ve D-100 karayollarında uzun araç kuyrukları oluşurken, benzer yoğunluk da hava ulaşımında yaşandı. Tatil dönüşü için hava ulaşımını tercih eden binlerce vatandaş, Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hat Terminalleri geliş katlarında yoğunluğa neden oldu.

UZUN TAKSİ SIRASI OLUŞTU

Bayram tatilini yurt dışında değerlendiren vatandaşlar tatil dönüşü, Dış Hatlar Terminali geliş katında bulunan pasaport kontrol noktalarında zaman zaman yoğunluk oluşturdu. Polis ekipleri yolcuların bekleme sürelerini en aza indirebilmek için pasaport kontrol noktalarının hepsini açık tutarak yoğun çaba gösterdi.  İç Hatlar Terminali Geliş katında da tatilci yoğunluğu yaşandı. Bayramın son gününde İstanbul'a dönen yolcular, valizleriyle taksi kuyruğuna girdi. Taksiye binmek isteyen yolcular, uzun kuyruklar oluşturdu.

Atatürk Havalimanı'nda dün gündüz saatlerinde yaşanan yoğunluk  belli aralıklarla gece saatlerine kadar devam etti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule