MENÜ
İstanbul 10/15
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MEHMET'TEN İYİ HABER VAR
Türkiye'den
15 Haziran 2018 Cuma 08:30

MEHMET'TEN İYİ HABER VAR

Bir dönem İstanbul Atatürk Havalimanında kalan ve psikolojik tedavi altına alınan basketbolcu Mehmet Şanlı'dan iyi haber geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu, Şanlı'ya maaş bağladı

Psikolojik sorunları nedeniyle zor günler geçiren ve Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bir süre yaşamını sürdüren genç basketbolcu Mehmet Şanlı, geçen nisan ayında Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri tarafından Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine tedavi için götürülmüştü. Burada tedavisi tamamlanan Şanlı, İzmir Seferihisar'daki Kumrular Konakları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine yerleştirildi. TBF, genç sporcuya maaş bağlayıp özel sağlık sigortası da yaptırdı.

Basketbol spikeri İsmail Şenol, "Türkiye Basketbol Federasyonu konuyu ele aldı ve Mehmet ile ilgili bir planlama yaptı. Mehmet'in Bakırköy Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlandı. İyi koşullarda bakım görmeye devam edilmesi ve rehabilitasyonu için İzmir Seferihisar'daki Kumrular Konakları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne yerleştirildi. TBF, Mehmet'e maaş bağlayıp özel sağlık sigortası da yaptırdı. Tedavi sürecinde basketbol antrenörü olarak kendini geliştirmesi için de ayrı bir planlama var" bilgisini paylaştı.

Gökhan ARTAN-Habertürk

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule