MENÜ
İstanbul 8/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YUNANİSTAN'A DAHA AZ UÇACAK
Dünyadan
23 Eylül 2016 Cuma 09:46

YUNANİSTAN'A DAHA AZ UÇACAK

Vergi ve ücretlerde indirim önerisine cevap alamayan Ryanair Yunanistan’a daha az uçmak kararı aldı

Yunanistan’a hükümeti İrlandalı düşük maliyetli havayolu şirketi  Ryanair’in  ülkede uçtuğu turistik merkezlere yılın daha büyük bir bölümünde sefer yapabilmek için getirdiği öneriye kayıtsız kaldı.

Şirket, vergi ve ücretlerde indirime gitme önerisi yanıtsız kaldığı için 2017’den itibaren başta Kos olmak üzere bazı turistik adalara yaptığı seferlerde yılda 100 binden fazla koltuk azaltacak.

Ryanair Ticari İşler Bölümü Başkanı David O’Brien  en önemli  sorunun Yunanistan’daki havalimanı  ücret ve vergilerinin miktarının olduğunu ifade ederek bu konudaki taleplerine  yanıta alamadıklarını vurguladı

David O’Brien, İtalya hükümetinin benzer talepleri karşısında havalimanı  vergisine zam kararını geri çekmesi sonucu, önümüzdeki yıldan itibaren İtalya’daki uçuş noktalarını 25’ten 44’e, bu noktalardaki yolcu sayısını da yüzde 10 artışla 35 milyona çıkaracaklarını da söyledi.

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule