MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YOLCUSUNU PERİŞAN ETTİ
Havacılık Haberleri
17 Haziran 2024 Pazartesi 08:48

YOLCUSUNU PERİŞAN ETTİ

Atina Havalimanı’ndan kalktıktan sonra teknik sorun nedeniyle meydana geri dönen Qatar Airways uçağında, yolcular 3,5 saat süreyle klimasız ortamda tutuldu, baygınlık geçirenler oldu

Qatar Airways’e ait Atina-Doha seferini yapacak olan Boeing 777 tipi uçak kalkışından kısa süre sonra teknik sorun nedeniyle havalimanına geri döndü.

Pilotlar, uçakta teknik kontroller yapılırken yolcunun terminale alınmasına izin vermedi. Kontroller sürerken 40 dereceyi aşan sıcaklıkta, yolcular 3.5 saat süreyle klimasız ortamda kalınca baygınlık geçirenler oldu. Nefes almakta güçlük çeken yolcular, yaşadıkları zor anları videolar çekerek sosyal medyada paylaştı.

Fenalık geçiren yolcular, uçakta kaldıkları sürece sıvı ihtiyaçlarının dahi karşılanmadığından şikayetçi oldu.

Yoğun protestoların ardından 3.5 saat sonra pilotlar, yolcunun terminale alınmasına izin verdi ve uçak tahliye edildi. Terminalde ellerinde bagajlarıyla bekleyen yolcular, burada da kendilerine bilgi verecek bir personel olmamasına isyan etti. Havayolu şirketi daha sonra yolculara gece konaklaması sağladı ve Atina-Doha seferi ertesi gün yapılabildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule