MENÜ
İstanbul 20/25
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YILIN CFO'SU THY'DEN
Havacılık Haberleri
24 Ekim 2012 Çarşamba 09:27

YILIN CFO'SU THY'DEN

CFO Insight dergisinin 2008'den bu yana her yıl verdiği Yükselen Ekonomilerde Yılın CFO'su Ödülü'ne bu yıl THY Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç layık görüldü.

THY Genel Müdür Yardımcısı Coşkun Kılıç, şirketteki hızlı ve karlı büyüme nedeniyle ödüle layık görüldü. Kılıç, THY'nin sahip olduğu filo ve verdiği başarılı hizmet sebebiyle dünyadaki hava yolları arasında ikinci sırada yer aldığını belirtti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 
 29 Ekim 2012 Pazartesi 21:55
Cin gibi akilli CFO daha dogru olur. once TL bilanco acikla sonra dolar bilanco acikla. seneye euro sonra rus rublesi aciklarsin senden akilli CFO yok. zaten THY gibi bilanco oyunu yapan sirkette yok.
 Zeynep
 28 Ekim 2012 Pazar 12:02
Chief Financial Officer(CFO)Mali İşlerden Sorumlu Yönetici. Bu haberin ilk halinde bunun açıklaması vardı sanırım haber sonradan değiştirilmiş
 ucucu
 27 Ekim 2012 Cumartesi 20:59
Haberde bilgilendirme eksik. CFO ne demek?
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule