MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YEPYENİ LOUNGE
Havacılık Haberleri
2 Haziran 2022 Perşembe 11:40

YEPYENİ LOUNGE

Yepyeni Silverkris ve Krisflyer Gold Lounge'ta olağanüstü deneyimler Singapur Havayolları müşterilerini bekliyor

Singapur Havayolları, 50 milyon ABD Doları değerindeki yeni tasarım, tadilat ve genişletme projesinin ardından, 30 Mayıs tarihinde Singapur Changi Havalimanı Terminal 3'teki SilverKris ve KrisFlyer Gold Lounge’larını görücüye çıkardı.

SilverKris Lounge'ın First Class bölümü Private Room, Business Class bölümü SilverKris Lounge ve KrisFlyer Gold Lounge, 6.100 metrekarelik alanda toplamda yaklaşık 1.150 yolcuyu ağırlayarak yüzde 30 daha fazla koltuk ve alan sağlıyor. Bu aynı zamanda pandemi sırasında tadilat çalışmaları devam ederken mevcut olan kapasiteyi de ikiye katlıyor.

Havayolu, farklı yolcu gruplarının konforunu ve rahatlığını artırmaya ek olarak önümüzdeki yıllarda değişen ihtiyaçlarını karşılamak için özenle tasarlanmış bir merkez yarattı. Yolcular, uçuşlarından önce dinlenme salonlarında günün her saati en üst standartlarda ürün ve hizmetlerin yanı sıra cazip yiyecek ve içecek seçeneklerinin keyfini çıkarabilecekler.

Singapur Hava Yolları CEO’su Goh Choon Phong şöyle konuştu: “Yeni SilverKris ve KrisFlyer Gold Lounge tasarımında kapsamlı bir müşteri deneyimi araştırması yapıldı. Yolcular, tamamı rahat ve dinlendirici bir ortamda, yenilenmiş ve yolculuklarına hazır olduklarından emin olarak, özenle seçilmiş ürün tekliflerinin keyfine varacak ve Singapur Hava Yolları'na özgü misafirperverliği yaşayacaklar. Şu anda bu Lounge’ları açmak, Singapur Hava Yolları'nın premium markasına ve büyüme stratejisine olan bağlılığımızı gösteriyor. Changi Havalimanı'nın ana hava yolu olarak konumumuzu güçlendiriyor ve Singapur'un önde gelen bir küresel hava merkezi olarak geleceğine olan güvenimizi yansıtıyor."

Singapur merkezli ünlü konaklama tasarım firması Hirsch Bedner Associates ile çalışan Singapur Hava Yolları, SilverKris ve KrisFlyer Gold Lounge’larını, zamansız bir zarafeti somutlaştırırken çağdaş kaplamalar ve modern olanaklarla birleştirerek yeniden geliştirdi. Singapur Havayolları'nın üst düzey hizmet ve ürünlerinden, uçuşlarından önce yararlanabileceklerini bilen yolcular, Lounge’lara girdikleri anda kendilerini rahat hissedecekler.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule