MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YAŞAM ALANI KURUYORLAR
Türkiye'den
13 Şubat 2023 Pazartesi 11:48

YAŞAM ALANI KURUYORLAR

THY çalışanlarının kurduğu Uluslararası İnsani Yardımlaşma Derneği ‘İSİMSİZLERTK’, Hatay’daki depremzedelerin barınması ve ihtiyaçlarını karşılaması için 500 yataklı, içerisinde yemekhanesi ve tuvaleti bulunan bir yaşam alanı kuruyor

Kahmanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan iki büyük depremin ardından harekete geçen Uluslararası İnsani Yardımlaşma Derneği ‘İSİMSİZLERTK’ depremzedelere yaptıkları yardımların yanı sıra, arama-kurtarma çalışmalarına da destek oldu.

Gönüllülerin desteği ile deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren İSİMSİZLERTK, depremzedeler için 500 yataklı yaşam alanı kuruyor.

10 GÜN İÇİNDE DEPREMZEDELERE TESLİM EDİLECEK

Uluslararası İnsani Yardımlaşma Derneği İSİMSİZLERTK, içerisinde 500 yataklı yatakhanesi bulunan  günde 3 öğün sıcak yemek verilen yemekhanesi ve  iki aşıcısının yer alacağı, seyyar tuvaletli bir yaşam alanı kuruyor. Dernek gönüllülerinin desteği ile kurulacak yaşam alanı için derneğe Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 bin 500 metrekarelik kapalı fuar alanı tahsis edildi. Depremzedelerin hizmetine sunulacak bu yaşam alanının 10 gün içerisinde faaliyete başlayacağı öğrenildi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan İSİMSİZLERTK, “Biz çok büyük bir işe kalkıştık. Ama biliyoruz ki ailemiz bunun üstesinden gelecektir” paylaşımında bulundu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule