MENÜ
İstanbul 21/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YASAK HAVALİMANLARINI VURDU
Havacılık Haberleri
11 Haziran 2008 Çarşamba 09:38

YASAK HAVALİMANLARINI VURDU

Sigara yasağı, Atatürk Havalimanı’ndaki restoran ve kafe sektörünü derinden etkiledi.

Kapalı alanlarda uygulamaya konan sigara yasağı, Atatürk Havalimanı’ndaki restoran ve kafe sektörünü derinden vurdu.

 

Firmalar müşteri bulamaz oldu19 Mayıs’ta yürürlüğe giren kapalı alanlarda sigara içme yasağı, bütün kapalı mekânlar gibi, havalimanlarında faaliyet gösteren kafe ve restoranları da etkiledi.

 

Özellikle havalimanlarında yasaktan önce sigara içmek için izin verilen kafe ve restoranlara, yasağın ardından kimse uğramaz oldu. Havalimanlarında kira ve diğer giderlerin yüksek olması nedeniyle zor günler geçiren mekân sahipleri, bu duruma bir çare bulunmaması halinde önce işçi çıkarabileceklerini, yetmezse faaliyetlerine son vermeyi düşünebileceklerini belirtiyor.

 

Transit yolcular tuvalet mahkûmu oldu

 

Havalimanında en çok zorluk çekenler İstanbul’u transit olarak kullanan yolcular. Saatlerce uçak seyahatinin ardından havalimanına inen sigara kullanıcısı yolcular da gümrüksüz alanda sigara içemiyor. Beklemeye ve sigarasızlığa dayanamayan bazı yolcuların tuvaletlerde kapıları kapatarak sigara içtiği öne sürülüyor.

 

Milliyet

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 AYIŞIĞI
 11 Haziran 2008 Çarşamba 
SİGARA YASAĞINI ONAYLAYAN BIRI OLARAK,BASKA KONU KALMAMIŞ GIBI INSANLAR SIGARAYI KONU YAPIYORLAR. İÇMESENIZ NOLUR SANKI.ÇOK IYI OLDU RAHAT NEFES ALIYORUZ ARTIK. CAFELERDE DUMAN ALTINDA KALMIYORUZ.
 sigara savar
 11 Haziran 2008 Çarşamba 
çok biliyorsunuz be sıgara yasağı kalksın istiyorsunuz herhalde.Yoksa restaurant sahibimisiniz
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule