MENÜ
İstanbul 12/18
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UYUŞTURUCU OPERASYONU
Havacılık Haberleri
20 Nisan 2026 Pazartesi 19:36

UYUŞTURUCU OPERASYONU

İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu operasyonu düzenledi, 47 kilo kokain ele geçirildi

İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin operasyonunda, D Kapısı’nda 2 koli içinde toplam 47 kilo 34 gram kokain ele geçirildi. Kolileri uçak altından alıp D Kapısı’na getiren iki havalimanı çalışanı ilk gözaltına alınan kişiler oldu.

Bu iki şüphelinin ifadeleri doğrultusunda, kolilerin alınması talimatını verdiği iddia edilen iki havalimanı çalışanı  hakkında da soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı, 3 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 2 firari şüphelinin de yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği bildirildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2026 Airkule