MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UYGUN FİYATA ‘LÜKS SEYAHAT’
Havacılık Haberleri
7 Eylül 2023 Perşembe 12:15

UYGUN FİYATA ‘LÜKS SEYAHAT’

“Uygun fiyata lüks seyahat” hedefiyle yola çıkan Beond, ilk aşamada Münih, Zürih ve Riyad'ı Maldivler'e bağlayacak

Büyüyen lüks seyahat pazarından pay almak hedefiyle yola çıkan Beond, önümüzdeki Kasım ayından itibaren tam yatabilen koltuklara sahip özel A319 uçağıyla, tatil amaçlı yolculuk yapanlara uygun fiyata “lüks seyahat” olanağı sunuyor.

Beond, lüks seyahati uygun fiyatlarla gerçekleştirmek için “tek tip uçak filosu” işletmek, mümkün olan “en düşük ağırlıkla uçmak” gibi düşük maliyet faktörlerine önem gösteriyor.

Beond, bu yılın sonuna doğru yapacağı lansmanda yer vereceği rotaları açıkladı. 44 koltuklu Airbus A319 tipi uçağın ilk uçuş rotaları, Riyad, Münih ve Zürih’ten Maldivler’e olacak. Münih ve Zürih’ten Maldivler’e gidişte Riyad aynı zamanda yakıt ikmal durağı olarak kullanılacak.

Havayolunun paylaştığı rota haritasına göre, gelecekte Delhi, Mumbai, Paris, Viyana ve hatta Uzak Doğu'dan bağlantılar yapılması planlanıyor.

Beond, Maldivler'deki segmentlerini Avrupa'dan 2.000 $ ve Orta Doğu'dan 1.000 $ olarak fiyatlandırıyor.

Beond CEO'su Tero Taskila, hedefledikleri segmentin, hızla büyüyen bir pazar olduğuna dikkat çekerek “Hepimiz premium seyahatin önemli ölçüde arttığına tanık oluyoruz. Avrupa'daki tüm havayollarının mevcut business ve first class koltukları, aslında keyif ve eğlence amaçlı seyahat eden kişiler tarafından satın alınıyor. Tüm raporlar bunu gösteriyor. Lüks eğlence seyahati, en hızlı büyüyen pazar segmentidir. Çok özel bir uçakla bundan faydalanacağız” diye konuştu.

Beond yalnızca bir uçakla yola çıkacak olsa da, yaz sezonu bitmeden ikinci uçağı Airbus A321ceo'nun devreye alınması bekleniyor. A321'de 68 adet düz koltuğa sahip olacak ve zaman geçtikçe daha fazla A321 ve A319 da bunlara katılacak. Gelecek yılın sonuna kadar havayolu, 8-10 uçaklık bir filoyu ve dünya çapında 12-14 destinasyonu kapsayan bir rota haritasını hedefliyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule