MENÜ
İstanbul 20/26
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇUŞ OKULU AÇACAK
Havacılık Haberleri
7 Ekim 2014 Salı 08:21

UÇUŞ OKULU AÇACAK

Geçen yıl yaptığı gösteri uçuşunda meydana gelen kaza sonucu aramızdan ayrılan Murat Öztürk'ün kızı Pelin, uçuş okulu açacak

Geçtiğimiz yıl Adana'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda gösteri uçuşu sırasında hayatını kaybeden akrobasi pilotu ve gazeteci Murat Öztürk’ün kızı Pelin Öztürk, babasının izinden, ondan öğrendikleriyle uçmaya devam ediyor. Babasının ısrarıyla pilotluğa başladığını ve yaptığı işle gurur duyduğunu söyleyen Pelin Öztürk, Çorlu’da bir pilot okulu açmaya hazırlanıyor.

‘Uçmak her çocuğun hayalidir’ diyen Öztürk,"Ben 9 yaşımdan beri babamla birlikte uçuyordum. Gittiği her yere çoğu zaman beni de götürür o heyecanı bana da yaşatırdı, kendimi hep şanslı hissettiğim konu onunla çok fazla vakit geçirmiş olmam; gittiği haberlere, uçuşlara beni de götürürdü. Edirne'de sel meydana geldiğinde ben de onunla birlikte gittim bir yandan uçuyor bir yandan fotoğraf çekiyordu” diye konuştu. Öztürk açmaya hazırlandıkları pilot okulu için de “Çorlu'da bir uçuş okulu açıyoruz. Pilotluk eğitimleri verebileceğimiz bir okul olacak. Aslında babam gibi habercilik de yapmak isterdim ama maalesef sadece pilot eğitimleri verebileceğimiz bir okul olacak" dedi.

Yunus Dalgıç-Yurt Gazetesi

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Hakan
 7 Ekim 2014 Salı 14:16
Okulun cok faydası olacak yeni öğrencilerimiz eğitimi için. https://babafingo.info/ hititbet hititbet giriş
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule