MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ÜCRETSİZ UÇUŞLAR UZATILDI
Türkiye'den
19 Şubat 2023 Pazar 02:00

ÜCRETSİZ UÇUŞLAR UZATILDI

THY, ücretsiz tahliye uçuşunu 1 Mart'a kadar uzattı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından bölgeden tahliye uçuşları düzenleyen Türk Hava Yolları, bu tahliye uçuşlarının 1 Mart'ta kadar ücretsiz olarak devam edeceğini açıkladı. THY'nin konuyla ilgili duyurusu şöyle:

"Değerli Yolcularımız,

Deprem bölgelerinden gerçekleştirdiğimiz tahliye seferlerimiz ücretsiz olarak 1 Mart 2023'e kadar devam edecektir. Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Şanlıurfa çıkışlı tahliye seferlerimizde rezervasyonu olan yolcularımıza öncelik tanınacak, uçuşlarımızda yer kalması durumunda rezervasyonsuz yolcularımıza da işlem yapılabilecektir.  İnternet sitemizden veya mobil uygulamamızın güncel sürümü üzerinden tahliye uçuşlarımıza ücretsiz rezervasyon oluşturabilirsiniz.

Operasyonlarımızın aksamaması ve tahliye süreçlerinin hızlı tamamlanabilmesi için yolcularımızın havaalanlarına uçuş saatinden önce, rezervasyonlarını tamamlamış olarak gelmeleri önem arz etmektedir.

İşlemlerinizde bir hata ile karşılaşmamak için uygulamamızın 12.02.2023 tarihinden sonra güncellendiğinden emin olmanızı rica ederiz."

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule