MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇAKTAKİ PANİĞİ ANLATTI
Havacılık Haberleri
7 Ocak 2024 Pazar 10:49

UÇAKTAKİ PANİĞİ ANLATTI

Alaska Airlines uçağının yolcularından Stephanie King, acil çıkış kapısının kopması sonrası uçakta yaşadıklarını anlattı

ABD’de Portland Havalimanı’ndan kalkışından sonra havada acil çıkış kapısı kopan Alaska Airlines’ın Boeing 737 MAX 9 tipi uçağında büyük panik yaşandı.

CNN’e konuşan uçağın yolcularından Stephanie King, ilk anda büyük şok geçirdiklerini söyleyerek “Portland’a yaptığım ziyaretten sonra Kaliforniya’daki evime dönüyordum. Uçak havalandıktan bir süre sonra büyük bir gürültü oldu ve şiddetli rüzgar hissettik. Ben 12. sırada koridor tarafında oturuyordum. Uçaktan kopan kapı benim birkaç sıra arkamdaydı. Çok korktum. Uçaktaki bazı yolcular panik halinde çığlık atıyordu” dedi.

Son mesajlarını yazmışlar   

Alaska Havayolları yolcusu Stephanie King, ilk şokun ardından sevdiklerine son mesajlarını yazdığını söyleyerek şöyle konuştu:

“Patlayan bölümün yakınında oturan yolcular panikle daha uzaktaki boş koltuklara geçtiler. Uçakta feci gürültü vardı. Kabin memurlarının yaptığı anonsları duyamıyorduk. Yolcular birbirlerine bağırarak bir şeyler anlatmaya çalışıyordu. Yalnız uçtuğum için, erkek arkadaşıma ve anneme neler olduğunu anlatmak istedim. Telefonumu çıkardım ve çok korktuğumu, onları sevdiğimi söylediğim mesajlar yazdım.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule