MENÜ
İstanbul 16/24
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UÇAK TRAFİĞE DALDI: 9 ÖLÜ
Havacılık Haberleri
6 Temmuz 2007 Cuma 11:56

UÇAK TRAFİĞE DALDI: 9 ÖLÜ

Pilot, kalkışa geçtiği sırada uçağın kontrolünü kaybedince otoyoldaki araçlara çarptı; tam bir facia yaşandı.
Meksika'nın kuzeyindeki Culiacan kentinde  bir kargo uçağı, kalkış sırasında araçlara çarptı. Kazada 9 kişi öldü.  Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre, pilotun, kalkışta kontrolünü kaybettiği uçak, pisti geçerek  karayoluna çıktı. Bir askeri araç ve bir çok otomobile çarpan uçak alev aldı. 9 kişinin hayatını kaybettiği olayda itfaiye alevleri güçlükle söndürebildi. Kazada 2 asker, 4 sivil ve uçaktaki 3 kişinin öldüğü kaydedildi.
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Faruk Ildız
 5 Nisan 2017 Çarşamba 12:19
Mükemmel. Kutlarım.
 A.Sacit KILINÇER
 5 Nisan 2017 Çarşamba 10:25
Sevgili Muzaffer hocam, Uğursuzluk ve Bermuda Şeytan üçgeni ile ilgili bilimsel araştırmanız ve açıklamanız oldukça mantıklı ve ilginç. Uçakların havada tutunamaması ve denize düşmeleri kabul edilebilir bir tez. Herhalde kaybolan gemilerde Gulf Stream sonucu meydana gelen devasa bir anaforun oluşması nedeniyle batmışlardır. Ama boyle bir anaforun uzaydan gorulebilmesi gerekir. Acaba yinede doğa üstü bir olaymı var!!!
 TG
 4 Nisan 2017 Salı 10:59
Bazı otellerde 13 ncü kat ve 13 numaralı odalar bu çekinceyle yer almıyor.
 Seref Sezgin
 4 Nisan 2017 Salı 09:15
Muzaffer hocam elinize sağlık , Hemen aklıma gelen ; 30 yıl önce pilot hocam Necmi Şen, İzmit körfez üzeri uçuş esnasında yanında uçan kişinin 'hocam motorumuz durur ise ne yaparız' cümlesini tamamlayınca motorları istop ediyor ve suya emergency inişi yaşamışlardı.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule