MENÜ
İstanbul 24/28
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TURHAN KAPTAN EMEKLİ OLDU
Havacılık Haberleri
18 Aralık 2023 Pazartesi 15:39

TURHAN KAPTAN EMEKLİ OLDU

Southwind Hava Yolları’nın Kaptan Pilotu Mustafa Naci Turhan, gökyüzünde geçen 40 yıllık başarılı kariyerine veda etti.

Southwind Hava Yolları’nın öğretmen kaptan pilotu Mustafa Naci Turhan, gökyüzünde geçen 40 yıllık başarılı kariyerini noktaladı.

Kaptan Pilot Mustafa Naci Turhan 15 yılı Silahlı Kuvvetlerde, 25 yılı Türk Sivil Havacılığında çeşitli hava yolu şirketlerinde olmak üzere vermiş olduğu hizmetlerinden sonra Southwind Hava Yollarında görev yapıyordu. 

Southwind Hava Yolları genel müdürlük ofisinde Genel Müdür Şükrü Can'ın katılımı ile Kaptan Turhan için bir emeklilik töreni düzenlendi.

Emekli olan Turhan Kaptan'a bir plaket veren Genel Müdür Şükrü Can, "Turhan Kaptan, aynı zamanda bir arkadaş ve mentor olarak her zaman yanımızdaydı. Bıraktığı boşluğu doldurmak zor olacak. Turhan Kaptan'a şahsım ve tüm Southwind ekibi adına teşekkür ediyor, emeklilik günlerinde sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyorum" dedi.

Emeklilik yaşamına adım atan Turhan Kaptan ise “Southwind ailesine ve tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Yolculuğumuz boyunca paylaştığımız anılar, dostluklar ve başarılar, benim için sonsuz bir değer taşıyor" diye konuştu.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Airkule