MENÜ
İstanbul 23/30
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TÖSHİD'DEN VAN BİLETİNE AYARLAMA
Havacılık Haberleri
26 Ekim 2011 Çarşamba 08:55

TÖSHİD'DEN VAN BİLETİNE AYARLAMA

Özel havayolu şirketlerinin aldıkları karara göre deprem bölgesine yapılan uçak seferlerinde felaket durumu bitene kadar bilet fiyatına sınır getirildi. Tavan fiyat ne oldu?

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHÎD) Genel Başkanı Murat Ersoy, felaket sona erene kadar bölgeye tek yön olan uçak biletlerinin fiyatlarının 100 TL'yi geçmeyeceğini belirtti.

 

Felaketin ilk günü bölgeye yönelik yolcu artışı olunca dinamik fiyatlandırma nedeniyle uçak seferi olan firmaların fiyatlarının otomatik olarak yükseldiğini belirten Murat Ersoy, bunun kamuoyunda yanlış anlaşıldığını belirtti.

 

Van'a seferi olan dernek üyesi iki şirket Sunexpress ve Pegasus Havayolları'na yönelik tavan fiyat uygulamasına geçtiklerini belirten Ersoy, "Dinamik fiyatlandırmada bölgeye olan yoğun talep nedeniyle fiyatlar çok yükselmişti. Kamuoyundaki olumsuz görüntüye karşı bu şekilde karar verildi. Çünkü bu tür artışlar yardımların önünü kesecekti" diye konuştu.

 

Ünsal EREKE - Habertürk

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule