MENÜ
İstanbul 9/13
Airkule
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
TOPÇU’NUN MAKAM ARACI TARTIŞMA KONUSU
Türkiye'den
24 Mart 2014 Pazartesi 11:24

TOPÇU’NUN MAKAM ARACI TARTIŞMA KONUSU

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun makam aracında bulunan "T.C Başbakanlık resmi araç" yazılı kart Ankara kulislerinde tartışılıyor

Karşı Gazetesinin haberine göre THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun makam aracında görülen "T.C Başbakanlık resmi araç" yazılı kart, “kendisine THY dışında da bir görev mi verildi” sorusunu gündeme getirdi.

ARAÇ ZIRHLI MI?

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yla ilgili son günlerde Ankara'da bazı söylentiler dolaşıyor. Bunlardan biri de kendisine "Başbakanlık" tarafından THY dışında özel bir görev verilip verilmediği... Sorunun nedeni ise Topçu'ya tahsisli sivil plakalı Mercedes marka makam aracındaki "çok özel" bir tanımla ilgili. Topçu'nun "34 VN 7XX6" plakalı Mercedes marka makam aracında "T.C Başbakanlık resmi araç" yazıyor. Kulisteki sorular şöyle: Topçu neden "T.C Başbakanlık resmi araç "yazılı otomobile biniyor? Araç THY mi yoksa Başbakanlığa mı ait? Erdoğan, daha önce Zekeriya Öz'e gönderdiği gibi Topçu'ya da zırhlı bir araç mı gönderdi? Gönderdi ise hangi amaçla? Topçu'nun Başbakanlıkta kamuoyunun bilmediği özel bir görevi mi var?

ARAÇ KARTININ GİZEMİ

Topçu'nun başında olduğu THY Anonim Ortaklığı hisselerinin yüzde 53,57'lik kısmın İMKB'de işlem görüyor. Geri kalan yüzde 46,43'lük kamu payı T.C. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nda.

Bu durumda Topçu hangi yetki ve görev ile sivil plakalı makam aracında "Başbakanlık" kartını taşıyabiliyor? THY, Özeleştirme İdaresi'ne bağlı olduğu için kullanıyor ise neden araç kartında açıkça bu ad yazmıyor ve resmi plaka kullanmıyor?

Karşı Gazetesi

  Haberin Videosu

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Rezalet
 5 Nisan 2014 Cumartesi 09:45
Bir edebiyatçımızın sözü ne kadar doğru: "Türkiye'de her şey olunur ama rezil olunmaz." Hele sırtınızı iktidara yaslamışsanız.
 meraklı ve hüzünlü ye
 27 Mart 2014 Perşembe 13:43
Meraklanıp hüzünlenmeyin arkadaşlar,Engin kaptanın yazısını okuyun yeter 1- "silah taşımadık" 2- "İTÜ de okuyan kızım yok" açıklamaları gelmiş, telaş etmeyin yakındada 3-"makam aracı yok" açıklaması gelebilir.
 !!!
 26 Mart 2014 Çarşamba 10:58
ülkemi ve onun güzide şirketini yönetenlere bakıp da hüzünlenmemek mümkün değil...yazık !!!
 Meraklı
 26 Mart 2014 Çarşamba 08:48
Tape'yle ilgili hala bir tekzip bekliyoruz. Sayın Topçu susmak kabullenmek midir??
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Airkule